Presečen kanal krijumčarenja ljudi

MUP Srbije presekao je kanal krijumčarenja ljudi sa teritorije Albanije i Turske u zemlje zapadne Evrope.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.10.2006.

19:38

Default images

Kako je saopštio MUP, istražnom sudiji privedeni su Dejan A. (54) i Slobodan A. (20) obojica iz Privine Glave, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljenog prelaska državne granice i krijumčarenja ljudi.

Policija je na autoputu, kod Dobanovaca, u prikolici kamiona "Zastava" kojim je upravljao Dejan A. pronašla 20 državljana Republike Albanije, među kojima osam maloletnih, koji su bili sakriveni iza gajbi, a koji je preko Republike Hrvatske trebalo da odu u Italiju.

Istovremeno, policija je, u neposrednoj blizini, pronašla i vozilo "jugo" kojim je upravljao Slobodan A. koji je imao zadatak da obaveštava Dejana A. o nailasku policijske patrole. Za ovu uslugu ilegalni prelaznici plaćali su od 1.500 do 3.000 evra po osobi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: