Zvezda u idealnim uslovima, evo šta se radilo danas...

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 25.01.2020.
13:46
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda nastavlja sa treninzima u okviru sportskog kompleksa "Regnum".

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde spremni su došli na jutarnji trening drugog dana priprema u Beleku, a dobru atmosferu pravilo je i prijatno sunčano vreme, idealno za rad.

Kondicioni trener Federiko Panonćini odradio je sa igračima aktivaciju i zagrevanje u fitnes centru hotela „Regnum“, tako da su odmah mogli na terenu da nastave sa radom, uobičajen na ovom delu priprema. Odrađen je set zanimljivih vežbi koje su bile uvod u tehničko-taktički deo treninga.

Tačan pas i kontrola lopte bili su uvod u narednu taktičku vežbu u kojoj je Stanković za cilj potencirao koncentraciju, tačnost i brzinu reakcije. Bilo je dobrih akcija, lepih golova, odličnih odbrana golmana i sjajnih reakcija u defanzivi.

Golmani su takođe imali intenzivan i zahetvan kombinovani trening pod komandom Dušana Gašića, gde se zahtevala brza, hitra i pravovremena reakcija.

Pogledajte i detalje sa ovog treninga, drugog po redu u Antaliji.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Saturday, 25.01.2020
16:28

Dopada mi se ovo što vidim na videu. Problem nam je bio brza izmena kratkih pasova. Zato na presingu nikako nismo znali/umeli da iznesemo loptu iz odbrane. Vidim da na tome radi Stanković. Video je on brzo te felere u Zvezdinoj igri. Nestrpljiv sam da vidim kako će Zvezda da igra na proleće.