Nova vest
Tenis

Petak, 24.01.2020.

13:11

Voznjacki: Valjda je tako trebalo da bude VIDEO

Danska teniserka Karolina Voznjacki rekla je da su dostignuća koja je ostvarila bila neverovatna i da je Australijan open dobar način da završi svoju karijeru.

Izvor: B92

Autor:B92

Voznjacki: Valjda je tako trebalo da bude VIDEO
Photo by Mark Kolbe/Getty Image

Voznijacki je u svom poslednjem meču u karijeri poražena od Tunišanke Ons Džebur 7:5, 3:6, 7:5.

"Odgovaralo mi je da moj poslednji meč bude u tri seta. Završila sam karijeru greškom iz forhenda, a to su stvari na kojima sam radila tokom čitave karijere. Valjda je tako trebalo da bude", rekla je Voznjacki.

Nekadašnja prva teniserka sveta osvrnula se na sve rezultate koje je ostvarila godinama unazad i ocenila da su njeni uspesi bili neverovatni.

"Navijači, osećanja koja nam pružate kada igramo ovde i podrška koju osećamo je zaista neverovatna. Takodje, podrška koju imam od svoje porodice, naročito od svog oca, koji mi je i trener od moje sedme godine, je zaista sjajna. Sve to su sjajne uspomene, koje ću uvek negovati", rekla je Dankinja.

Ona je rekla i da je spremna za budućnost koja je čeka posle teniske karijere.

"Stvarno sam srećna, bilo je neverovatno. Spremna sam za sledeće poglavlje i uzbudjena zbog onoga što će doći. Videćete me tu oko terena", zaključila je Voznjacki.

Dankinja je karijeru završila kao 36. teniserka sveta, a osim prvog mesta na WTA listi, njen najveći uspeh je osvajanje Australijan Opena 2018. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve