Petak, 24.01.2020.

23:55

Ujutru mraz, tokom dana suvo i malo toplije vreme

U Srbiji će sutra ujutru biti hladno vreme na istoku i jugoistoku i umerenim mrazem, a tokom dana u većini krajeva biće pretežno sunčano, suvo i toplije vreme.

Izvor: Beta

Ujutru mraz, tokom dana suvo i malo toplije vreme
Ilustracija: Depositphotos/ Anton Matyukha

Saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od minus osam do nula stepeni, najviša dnevna od sedam do deset stepeni.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i malo toplije vreme, uz slab, uglavnom južni vetar. Jutarnja temperatura biće od minus dva do nula, najviša dnevna oko deset stepeni.

U Srbiji se od nedelje do subote sledeće sedmice očekuje umereno do potpuno oblačno vreme. Temperatura će u većini dana biti iznad, a krajem perioda oko prosečnih vrednosti. U nedelju i narednog vikenda biće uglavnom suvo vreme, u ostalim danima mestimično kiša, a na visokim planinama slab sneg.

Biometeorološka prognoza za subotu, 25. januar:

Meteorološke prilike će biti relativno povoljne za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Oprez se savetuje psihički nestabilnim bolesnicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: