REZZIME DANA (petak): Odličnih 9/10, samo Sanderlend vas izdao

Vreme čitanja: 4min | pet. 24.01.20. | 23:00

Pogledajte ko vam je 24. januara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

DORTMUND - KELN (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 5:1
Krajem 2019. razočaranje – početkom 2020. uživanje. Ponovo je na delu rolerkoster emocija za navijače Borusije. Ako im se u prvom delu sezone okretao stomak zbog neverovatnih kikseva miljenika, onda u uvodna dva kola nastavka šampionata mogu samo da pevaju. Kako izgledaju Milioneri kad im se igra fudbal, kad ne mrljave, nego jure napred i jeste za pesmu. Odzvanjaju ovacije sa tribina Vestfalena, u slavu nova tri boda Borusije iz Dortmunda, ovoga puta protiv Kelna, a i u čast nove zvezde na horozontu, Erinlga Halanda – 5:1. IZVEŠTAJ.

BREŠA - MILAN (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 0:1
Probudio se Milan, probudio se Ante Rebić. Ko zna, možda je i to efekat dolaska Zlatana Ibrahimovića, koji samo svojom pojavom izaziva reakcije u timu, kako na terenu, tako i van njega. Činjenica je, Milan od njegovog dolaska deluje opasnije, konkretnije, a u Breši večeras je upisao i treću uzastopnu pobedu – 1:0. IZVEŠTAJ.

UTREHT - DEN HAG (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 4:0
Vrlo laka pobeda za Utreht na otvaranju kola u Holandiji. Den Hag koji se trenutno nalazi u veoma neprijatnoj situaciji na samom dnu tabele danas je demoliran na obalama Severnog Mora. Domaćin je pobedu nagovestio već u 14. minutu preko Petersona, da bismo pravi šou videli u nastavku. Pogodio je još dva puta Klajber, kao i Kerk, dok je u nadoknadi Gusens propustio šansu da domaćima donese bar i taj utešni pogodak sa bele tačke.

LORIJAN - NANSI (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:1
Spas u zadnji čas! Bukvalno u poslednjem napadu Lorijan vam je večeras doneo radost, iako nije moralo tako stresno da bude. Jer poveli su domaći preko Marvoa u 30. minutu i činilo se da će pobedu lako ostvariti i sačuvati tu prednosti. Ali tada se isprečio Liboj, koji je poravnao na 1:1 u 74. minutu i tiketi su polako počeli da se gužvaju. Završili bi i u kanti da nije bilo Bozoka, koji se stvorio kao spasilac, postigao gol i doneo vredan dobitak.

KAMBUR - UTREHT II (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:1
Efikasno je bilo u Holandiji, što je donekle bilo i očekivano, a ujedno je došla i pobeda Kambura. Već u 28. minutu Maulun je doveo domaće u prednost, no na odmor se otišlo u egalu, pošto je De la Vega poravnao na 1:1 na pet minuta pred odmor. No, Kambur je silno želeo da se vrati na prvo mesto i prekine seriju poraza, pa su Oramangoen i Muren doneli vrednu pobedu domaćima u nastavku.

DE GRAFŠAP - MVV (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 3:2
Mnogo drame, mnogo golova, ali srećan kraj na duelu prošlogodišnjeg učesnika Eredivizije. Verovatno vam je laknulo kada ste videli da je već nakon 15 minuta na semaforu bilo 2:0, no Van den Hurk je ubrzo smanjio na 2:1 i vratio napetost u meč. Najland je povisio na 3:1, ali je Holtbi ponovo vratio goste na "jedan" zaostatka. Srećom, na tome je i ostalo, pa dobitak ostaje u vašem džepu.

OSASUNA - LEVANTE (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:0
Čekalo se do samog kraja na pobedu Osasune, a ona je na kraju došla i prilično ubedljivo. Garsija je sa penala u 81. minutu postigao prvi gol kojim je probio led, da bi Perez samo tri minuta kasnije duplirao vodstvo i otklonio bukvalno svaku dilemu. Domaći su se tako opasno približili mestima koja vode u Evropu, a Levante ostaje da čami u sredini tabele.

STANDARD - OSTENDE (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1
Preokret, ali na pravu stranu. Nakon mirnog prvog poluvremena koje nije donelo golove, Kapon je doveo goste u prednost u drugom delu i nagovesio je dramu. Srećom, Standard je uspeo da se snađe, pa je preko Vojvode i Lafisa, koji je gol postigao u 87. minutu prevagnuo na pravu stranu i doneo vam veliku radost.

KADIZ - SANTANDER (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0
Imao je Kadiz igrača više od 17. minuta kada je isključen Olaortua, imao je terensku inicijativu, ali je gol uspeo da postigne tek u drugom minutu nadoknade drugog poluvremena. Kala je bio junak domaćih, a tako ih zadržao na prvom mestu koje na kraju direktno vodi u Primeru. Sreća!

PRECRTANO

SANDERLEND - DONKASTER (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:0
Liga 1 nastavlja da bude izuzetno "prevrtljiva" ove sezone, pa je večeras donela i jedini pad od svih parova. Crne mačke su bile veliki favoriti protiv Donkastera na svom terenu, ali je gost nekako uspeo da odoli. S pravom se čekao kec, jer se Sanderlend bori za promociju u Čempionšip i vezao je tri pobede pre ovog susreta, ali sad mu se nije dao da dopiše još tri boda.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara