Ninoslav Jovanović prebačen iz zatvora na psihijatrijsko lečenje u Beograd

Ninoslav Jovanović (47) iz Malče, osumnjičen za otmicu dvanaestogodišnje devojčice M.K. iz Suvog Dola, prebačen je iz istražnog pritvora Kazneno-popravnog zavoga u Nišu u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu zbog psihijatriskog veštačenja, potvrdili su agenciji Beta u Višem sudu u Nišu.
Ninoslav Jovanović prebačen iz zatvora na psihijatrijsko lečenje u Beograd
Foto: Pixabay
 
 
Prema rečima nadležnih u tom sudu, Jovanović je upućen na psihijatrijsko veštačenje na predlog Višeg javnog tužilaštva u Nišu. Posle psihijatrijske procene istraga će se opredeliti o eventulanom podizanju optužnice ili donošenju odluke o lečenju u specijalnoj ustanovi.
 
Jovanović je uhapšen 5. januara na groblju u selu Malča kod Niša, posle 17 dana policijske potrage.
 
Osumnjičen je da je 12-ogodišnju devojčicu iz Suvog Dola oteo na putu do škole u Brzom Brodu 20. decembra. Ona je nađena u jednoj kući u selu Pasjača 29. decembra. Jovanović je zbog otmica i silovanja koje je ranije počinio u zatvoru proveo 22 godine.
 
Psihijatri koji su nakon ranijih otmica i silovanja učestvovali u veštačenjima ocenili su da su "emocije i nagoni Jovanovića bolesni, ali je svestan šta čini i da su njegove intelektualne operacije sasvim u redu".
  • Tata Ikun

    25.01.2020 16:00
    Koja je svrha? Nijedan pedofil ne može biti normalan. Samo ga vozajte, umesto da trune na robiji ili u ludnici.
  • Kaćanka

    25.01.2020 15:58
    Kakvo bre vozikanje tamo amo, kakvo vešačenje... kakvo trošenje i para i vremena na budalu.. Zaposliti u rudniku, belog dana da ne vidi pola veka!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.