Zvezdin prvi trening u Turskoj: Brzo misli, brzo reaguj

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.01.20. | 21:46

Taktičke varijante i popravljanje realizacije

Na Kipru je udarena baza, u Turskoj sledi glazura. Vratila se Crvena zuvezda na obale Sredozemnog mora, samo što je Pafos zamenila antalijskom regijom, gde će obaviti završni deo priprema za prolećni deo sezone.

Šef stručnog štaba Dejan Stanović, imajući u vidu da su prvotimci bili izloženi skoro celodnevnom putovanju (čekanje na aerodromu, let do Antalije, autobuski transfer do Beleka) nije želeo da zapinje na početnom treningu, ali je vođeno računa da se i premijerni izlazak na teren odradi u visokom intenzitetu.
„Brzo misli i brzo reaguj“ bili su zahtevi vežbe u kojoj su fudbaleri crveno-belih na malom prostoru imali zadatak da pronađu najbolje rešenje.

Izabrane vesti

Prema izveštaju sa sajta Crvene zvezde, Stanković njegovi saradnici su trening propratili rečima „bravo momci“. Na jednoj polovini terena glavnokomandujući je uvežbavao taktičke varijante, dok je na drugom kraju njegov saradnik Miloš Milojević radio na poboljšanju realizacije, a svi fudbaleri su na kraju počašćeni jako aplauzom članova stručnog štaba.

Crvena zvezda će prvu kontrolu utakmicu na pripremama u Turskoj odigrati u nedelju protiv poljske Arke, a zakazani su i dueli sa makedonskim Vardarom, bugarskim Ludogorecom, slovenačkim Celjem, slovačkom Dunajskom Stredom, kao i kazahstanskim Aktobeom.

(FOTO: FK Crvena zvezda)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara