PARTIZANOV PRAVILNIK KAZNI: Za mobilni 100 evra, kašnjenje na bus 200
Foto: www.partizan

Fudbaleri crno-belih odlučili da disciplinuju sami sebe

PARTIZANOV PRAVILNIK KAZNI: Za mobilni 100 evra, kašnjenje na bus 200

Fudbal -

Nema zezanja Ukoliko se propust pojedinca ili grupe igrača desi na dan utakmice, onda se sankcija duplira, kao i ako se ne plati u roku

Svetski treneri, možda i svi, svoj posao baziraju na disciplini, i na tome najviše potenciraju. Međutim, kada su igrači toliko savesni da između sebe uvode pravilnike kako bi sebe i svoje saigrače doveli i red, e onda je to već viši nivo.

Upravo taj viši nivo dostigli su fudbaleri Partizana na pripremama u turskom letovalištu Belek. Naime, kako Kurir saznaje, crno-beli fudbaleri su sami osmislili kazne za nedisciplinu. U prvi mah sve je trebalo da bude simbolično, baš kao i sam cenovnik, međutim...

foto: www.partizan

Stariji igrači odlučili su da naprave rigorozan cenovnik kako bi disciplina u taboru crno-belih ostala na visokom nivou. Kurir je došao u posed tog cenovnika i, kao što i sami možete da zaključite, kazne uopšte nisu mizerne.

Kao najblaža, ujedno i najjeftinija kazna, navedeno je kašnjenje na zajedničke obroke. Kazna za ovo kašnjenje je „samo“ 50 evra.

foto: www.partizan

Naredne na spisku su kazne od 100 evra koje se odnose na sledeće stvari:

- kašnjenje na trening - kašnjenje na sastanak - korišćenje telefona za vreme obroka - dolazak na Teleoptik sat vremena pre predviđenog roka - dolazak u svlačionicu 10 minuta pre početka treninga.

A poslednja na spisku, ujedno i najrigoroznija kazna, jeste kašnjenje na autobus, po kojoj bi svaki igrač bio dužan da iskešira čak 200 evra. I kada smo pomislili da je to sve, na samom dnu cenovnika, baš kao u ugovorima u banci - delovi koji su napisani sitnim slovima, ovde smo mogli da pročitamo sledeće:

- na dan utakmice kazne su duple - plaćanje je obavezno u roku od sedam dana, nakon toga kazna se duplira.

foto: Kurir

Rigorozno, nema šta!

Reč najiskusnijeg Bojan Ostojić: Sve je počelo kao šala

Nakon što smo došli u posed ovog pravilnika, pitali smo jednog od najiskusnijih u crno-belom taboru Bojana Ostojića kako gleda na sve ovo. - Mi smo se, generalno, kao ekipa veoma disciplinovani kako na terenu, tako i van njega. Ovo je sve počelo kao neki vid šale, međutim, ispostavilo se kao veoma korisna stvar jer, tek kada se stvari stave na papir, dobijaju poseban značaj. Kada se na to doda činjenica da su kazne novčane, jasno je zašto ih se svi strogo pridržavaju - rekao je kroz osmeh iskusni štoper crno-belih.

foto: www.partizan

Defanziva Vitas pred Humskom

Uroš Vitas (27), snažni defanzivac, mogao bi da pojača Partizan do kraja prelaznog roka. Štoper, koji je prošao omladinsku školu crno-belih i afirmisao se u Radu, trenutno je slobodan igrač i njegovi zastupnici su u pregovorima sa Partizanom. Uroš Vitas je i letos bio na pragu Humske, ali saradnja nije uspostavljena jer uprava crno-belih nije želela da plati obeštećenje Irtišu iz Kazahstana.

Kurir.rs / Nemanja Ilić Foto: www.partizan

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track