Prvi snimci iz Male Moštanice: Dušica (9) i Marko (11) nastradali, kosti jednog deteta pronađene, doselili se iz LJubovije (VIDEO / FOTO)

G.Novaković/Novosti online

23. 01. 2020. u 18:01

Kako su nam rekle komšije na licu mesta, deca su se pre tri godine sa roditeljima doselili iz Ljubovije

Први снимци из Мале Моштанице: Душица (9) и Марко (11) настрадали, кости једног детета пронађене, доселили се из Љубовије (ВИДЕО / ФОТО)

Foto N.Skenderija

Porodicu Tofilović danas je zadesila tragedija. Kako smo nezvanično saznali, u beogradskom naselju Mala Moštanica, dvoje od troje dece je nastradalo u požaru, koji je zahvatio šupu. Prema prvim informacijama, nastradali su devojčica (9) i dečak od (11) godina.


Deca su bila štićenici Centra za socijalni rad. Majka je u trenutku nesreće bila na poslu, a otac je u pritvoru zbog nasilja u porodici. Kako su nam rekle komšije na licu mesta, deca su se pre tri godine sa roditeljima doselili iz Ljubovije.

Nije tajna da se roditelji ne slažu. Inače, otac je čuvao decu dok je majka radila, ali on je u pritvoru trenutno.

Na licu mesta se nalazi veliki broj pripadnika policije i vatrogasne ekipe koje rade uviđaj.


Muk i tišina u kraju.

Foto N.Skenderija
Foto N.Skenderija





Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

драгана

24.01.2020. 00:19

Ne mogu da verujem da u 21. veku nismo u stanju da sačuvamo decu.Bili su u evidenciji Centra za socijalni rad.Dakle, znalo se da deca ostaju sama kod kuće.

Marko

24.01.2020. 01:02

Da li bi deca bila živa da ih je otac čuvao, umesto što je zatočen zbog nasilja u porodici? Kako ih je to centar uasocijalni rad "zaštitio", kad su bili njihovi štićenici. Birokratska ustanova koja ne razume život, koja zapravo ništa korisno ne radi, već samo produbljuje nesreću ionako nesrećnim porodicama. Ostadoše deca sama zbog nekih neslaganja roditelja i evo šta bi. Počivajte u miru anđeli.

ogorčena

24.01.2020. 10:22

Ja sam ih kontaktirala zbog smeštaja u gerontološki centar,i prvo me dočekala neka baba sa šaltera,koja blago rečeno treba da radi u arhivi a ne sa ljudima,sa pitanjem ko to plaća.Razvukao se smeštaj,slučajno uđem da odigram partiju karata (meksika),kad ono socijalna radnica igra u sred radnog vremena meksiko on line.Tek kad se uključio i direktor gerontološkog,skontam šta se dešava.Ovo je sve što se dešava strašno.

Jovic

24.01.2020. 10:29

U Srbiji novine zive od crne HRONIKE.Nije ni cudo sto imam zivotni vek medju najkracim u Evropi kad nas bombarduju sa svih srrana gde je ubijen i masakriran neko do sitnih detalja pitam se koliko je psiha tih novinara narusena.Sve u svemu opšta situacija u drustvu je porazavajuca.