Poljubac Rafe Nadala – lek za "zastrašujući momenat"

Rafael Nadal, najbolji teniser sveta, još jednom se izvinio devojčici koja sakuplja lopte, nakon što ju je nenamerno pogodio u glavu. Španski teniser je na meču protiv Federika Delbonisa slučajno pogodio dete, posle čega je brzo dotrčao do nje da vidi da li je u redu.

Nakon što mu je ona potvrdila da je dobro, Rafa ju je očinski poljubio.

"Iskreno, bio sam prestravljen zbog nje. Loptica je bila baš brza i pogodila ju je u glavu. Ona je superhrabra devojčica", rekao je Nadal.

Potom je usledio komentar čoveka koji ga je intervjuisao:

"I dobila je poljubac od tebe. Siguran sam da je ovde nekoliko ljudi koji bi to cenili. Ne brini za svoju suprugu", našalio se on.

"Ne, ne. Ne brinem se uopšte. Verovatno se ni ona posle 15 godina ne brine mnogo. Iskreno, ovo je bio jedan od najzastrašnijih momenata na terenu koje sam imao u karijeri, pošto je loptica išla pravo u glavu, a imam užasna sećanja na Vimbldon od pre nekoliko godina. Tako da sam veoma srećan što je dobro, veoma si hrabra, svaka čast", dodao je Rafa.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво