Vojvodina se pohvalila: Imaćemo najjače rivale u Turskoj

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.01.20. | 10:32

Na crti Šahtjor, Dinamo Moskva, Rubin Kazanj

Posle 19 dana rada u FC „Vujadin Boškov“, fudbaleri Vojvodine sutra odlaze na dvonedeljne pripreme u Tursku. Tačnije, crveno-beli će boraviti u poznatom letovalištu Beleku, koje se nalazi u antalijskoj regiji, a kao i 2016. godine, ekipa će biti smeštena u luksuznom  hotelu sa pet zvezdica „Susesi Luxury Resort“. Interesantno je to da i prethodni put kada je Stara Dama boravila u ovom hotelu, na čelu njenog stručnog štaba bio je Nenad Lalatović.

Tomkom boravka u Turskoj Vojvodina će odigrati šest prijateljskih utakmica. I to protiv izuzetno kvalitetnih rivala. Novosadski superligaš sa na Tviteru pohvalio kako će imati najjače provere od svih srpskih klubova. I nije mnogo pogrešio.

Izabrane vesti

Tim Nenada Lalatovića će već 26. januara izaći na crtu ovogodišnjem učesniku Lige šampiona Šahtjoru iz Donjecka. Zatim je tri dana kasnije na programu duel sa Rapidom iz Beča. Prvog dana februara Voša će odmeriti snage sa šampionom Slovenije Mariborom. A u planu su i mečevi protiv Ljvova (3. februar), Dinama iz Moskve (5. februar) i Rubina iz Kazanja (6. februar).


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara