Sport

0

Novi porazi Denvera i Sakramenta, Jokić, Bjelica i Bogdanović dvocifreni

Autor: SA

Izvor: Beta

Novi porazi Denvera i Sakramenta, Jokić, Bjelica i Bogdanović dvocifreni

Izvor: Foto: Beta/AP/David J. Phillip


Hjuston je predvodio Rasel Vestbruk, koji je postigao 28 poena, uz 16 skokova i osam asistencija, a pratio ga je Džejms Harden s 27 poena. Srpski reprezentativac Nikola Jokić bio je najefikasniji u ekipi Denvera, sa 19 poena, 12 skokova i deset asistencija.

Košarkaši Hjustona prekinuli su tako niz od četiri poraza.

Oni su do prednosti stigli već u prvoj deonici, da bi ona u drugoj četvrtini iznosila i plus 17 poena.

U istom ritmu odigrane su i druge dve deonice, a početkom poslednjeg perioda, Hjuston je imao prednost od 25 poena.

Igrači Denvera uspeli su da smanje zaostatak poenima s polu-distance, ali ne i da ozbiljnije ugroze prednost svog rivala.

Ovo je bio drugi poraz za izabranike Majka Melouna u poslednje tri utakmice.

Košarkaši Detroita pobedili su na svom terenu Sakramento sa 127:106.

Derik Rouz bio je najefikasniji u pobedničkom timu, pošto je upisao 22 poena, šest skokova i 11 asistencija, dok je Dearon Foks predvodio Sakramento sa 22 poena, tri skoka i tri asistencije.

Dvocifreni su bili i srpski reprpezentativci Nemanja Bjelica, koji je postigao 14 poena i Bogdan Bogdanović, koji je postigao 19 poena.

Druga i treća četvrtina bile su ključne u stvaranju prednosti Detroita. Sakramento je uspeo u poslednjem kvartalu da zaigra nešto ofanzivnije, ali to nije bilo dovoljno za rezultatski preokret.

Boston je na svom terenu bio bolji od Memfisa sa 119:95.

Džejson Tatum vodio je Boston do novog trijumfa sa 23 poena, sedam skokova i četiri asistencije, dok je u Memfisu najefikasniji bio Jonas Valančiunas koji je postigao 16 poena, 13 skokova, uz jednu asistenciju. Reprezentativac Srbije Marko Gudurić postigao je dva poena.

Oklahoma je pobedila Orlando na gostujućem terenu sa 120:114.

Denis Šruder se istakao u ekipi Oklahome sa 31 poenom, tri skoka i devet asistencija, dok je u Orlandu najefikasniji bio Nikola Vučević koji je postigao 24 poena, uz 11 skokova i pet asistencija.

Košarkaši Toronta slavili su protiv Filadelfije sa sa 107:95.

Fred Vanvlit bio je najbolji u Torontu, pošto je meč završio sa 22 poena, pet skokova i osam asistencija, dok je Filadelfiju vodio Ben Simons koji je postigao 17 poena, uz deset skokova i osam asistencija.

Atlanta je na svom terenu bila bolja od Los Anđelesa Klipersa sa 102:95. 

Najefikasniji u ekipi Atalante bio je Džon Kolins s 33 poena, 16 skokova i dve asistencije, dok je Montrezl Harel s druge strane upisao 30 poena i sedam skokova.

Majami je posle produžetka pobedio Vašington sa 134:129.

Najefikasniji u timu Majamija bio je Džimi Batler sa 24 poena i sedam skokova i deset asistencija, dok je u Vašingtonu Bredli Bil upisao 38 poena, devet skokova i četiri asistencije.

Los Anđeles Lejkersi su slavili protiv Njujorka sa 100:92. 

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Entoni Dejvis, koji je uz 28 poena upisao i pet skokova i pet asistencija, dok je Lebron Džejms dodao 21 poen. Markus Moris je s druge strane bio najefikasniji s 20 poena.

Čikago je na svom terenu upisao pobedu protiv Minesote sa 117:110.

Zak Lavin bio je najefikasniji u Čikagu sa 25 poena, uz pet skokova i jednu aistenciju, dok se u ekipi Minesote istakao Karl Entoni Tauns koji je ubacio 40 poena, uz šest skokova i dve asistencije.

Indijana je na gostujućem terenu bila bolja od Feniksa sa 112:87.

Domantas Sabonis bio je najefikasniji u Indijani, pošto je upisao 24 poena, 13 skokova i četiri asistencije, dok je Keli Obr u dresu Feniksa postigao 17 poena uz devet skokova.

San Antonio slavio je protiv Nju Orleansa sa 121:117.

U pobedničkom timu najefiaksniji bio je Lamarkus Oldrudž sa 32 poena, uz 14 skokova i dve asistencije, dok je u Nju Orleansu Lonco Bol ubacio 14 poena i dodao osam skokova i 12 asistencija.

Košarkaši Jute su na gostujućem terenu pobedili Golden Stejt sa 129:96.

Rudi Gober vodio je Jutu do pobede sa 22 poena, pri čemu je zabeležio i 15 skokova i dve asistencije, dok je u timu Golden Stejta najefikasniji bio D'Andželo rasel, s 26 poena, tri skoka i isto toliko asistencija.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR