Novak Đoković likes this FOTO

Slavni glumac Hju Džekmen aktivan je na društvenoj mreži Instagram i često objavljuje fotografije, a poslednja njegova fotografija svidela se i našem i jednom od najboljih tenisera sveta Novaku Đokoviću.

Život

Izvor: B92

Sreda, 22.01.2020.

15:40

Default images

Za samo sat vremena fotografiju legendarnog glumca lajkovalo je više od 300.000 njegovih obožavalaca, među kojima je i naš Nole.

Oskarovcu su mnogi pisali u komentarima i poručili da je najbolji glumac na svetu, kao i da su on i njegova supruga "pravo osveženje u filmskoj industriji".

"Ti si moje Sunce", "Još imaš dobre mišiće", "Zgodan momak", samo su neki od komentara.

Iako važi za zavodnika, Hju Džekmen se pre više od dve decenije opredelio za 13 godina stariju partnerku Deboru Li. Njoj je glumac i dalje veran i često se zajedno pojavljuju u javnosti. Upoznali su se devedesetih godina u Australiji na snimanju televizijske serije "Corelli" u kojoj je Debora imala glavnu ulogu.
Foto: Getty/Noam Galai / Stringer
Džekmen je uspeo da se domogne Holivuda i postane slavan širom sveta.

"Kada sam je sreo, ne mogu da opišem šta sam osetio. Ali bio sam svestan svega. Nikada u životu nisam bio u nešto toliko siguran. Sa stopostotnom sigurnošću znao sam da je ona ta s kojom ću provesti ostatak života. Šta god da se dogodi, znam da ćemo biti zajedno. Ona je zaista najbolja žena koju sam ikada upoznao", istakao je glumac jednom prilikom.

Iako su mediji pisali da mu je brak sa 13 godina starijom suprugom paravan i da je zapravo gej, supružnici se nisu obazirali. Oni su i dalje u braku i nerazdvojni, a zajedno imaju dvoje dece sina Oskara i ćerku Avu, koju su usvojili nakon što je njegova supruga Demora imala dva spontana pobačaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: