VIDEO: Dvojica mladića poginula u teškom udesu kod Kraljeva, automobil u preticanju naleteo na autobus

Dvojica mladića iz Rožaja poginula su, dok je 48-ogodišnja žena teško povređena u teškom udesu koji se jutros oko 6:30 časova dogodio na Ibarskoj magistrali, kod mesta Tavnik u blizini Kraljeva.
Do udesa je došlo kada je "golf" crnogorskih registracija, koji se kretao iz pravca Kraljeva, preticao kamion na Ibarskoj magistrali i udario u autobus kragujevačkog prevoznika "Vihor" koji je dolazio iz suprotnog smera. Prve informacije govore da u autobusu nije bilo povređenih.
 
Dvojica mladića iz "golfa", stara 27 i 17 godina, poginula su na licu mesta, dok je žena stara 48 godina, koja se takođe nalazila u automobilu, pretrpela teže povrede i sanitetskim vozilom je prevezena u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu i lekari se bore za njen život.
 
Zbog udesa saobraćaj je na ovoj deonici Ibarske magistrale u potpunom prekidu, a posle uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila. Pretpostavlja da su glavni uzroci neprilagođena brzina u uslovima smanjene vidljivosti zbog guste magle.
 
  • \

    22.01.2020 08:39
    Bahato preticanje. Koliko puta sam bio svedok kada kola obilaze a krivina ili drugo vozilo nadolazi.
  • EU

    22.01.2020 08:31
    Nije automobil za ovdasnjeg coveka .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.