SUĐENJE UBICI S FEJSBUKA! Očajni otac studenta: Kao da mi je UBIO PSA, A NE SINA! Ne kaje se!
Foto: Privatna Arhiva, Facebook

prvo SUĐENJE: OČI U OČI SA UBICOM DETETA

SUĐENJE UBICI S FEJSBUKA! Očajni otac studenta: Kao da mi je UBIO PSA, A NE SINA! Ne kaje se!

Crna Hronika -

Potresen: Goran Mileusnić, otac Miloša Mileusnića, koga je nasmrt izbo Neđeljko Đurović, kaže da je drhtao jer je na dva metra od njega sedeo mladić koji mu je usmrtio naslednika

Osećam se grozno, jadno i bedno! Drhtao sam ceo, jer je na dva metra od mene sedeo čovek koji mi je ubio sina. Sada sam ga prvi put video i shvatio sam da on nema ni trunke kajanja, shvatio sam kakav je to zločinac. Ponašao se kao da ništa nije uradio.

Ovo je juče za Kurir kroz suze rekao Goran Mileusnić, otac studenta Miloša Mileusnića (24) iz Čačka, koga je 27. januara 2019. u Beogradu ubio Neđeljko Đurović (30) iz Požarevca. Nesrećni otac juče je prisustvovao početku suđenja ubici svog sina u Višem sudu u Beogradu. Nije želeo cirkus - Sada sam ga prvi put video u sudnici i siguran sam da bi se moj sin odbranio od njega da su se potukli, samo da on nije imao nož. Vidi se da on nema snage, mršav je i da nije bio naoružan, ne bi se desilo to što se desilo - rekao je juče Mileusnić, nakon što se prvi put oči u oči susreo s mladićem koji mu je na pravdi boga usmrtio sina ubodima nožem. Potreseni otac istakao je da mu je bilo teško da gleda osobu koja mu je zauvek promenila život i uzela mu ono najvrednije što je imao u životu - dete. - Ja sam njega gledao sve vreme, a on je mene samo jednom pogledao, i to kao da me pita: „Šta je, šta je bilo?“. Hteo sam da mu kažem: „Slino ljudska“, jer su me obuzeli bes i emocije, ali sam uspeo da se saberem i nisam rekao ništa. Nisam želeo da pravim cirkus u sudnici - rekao je Mileusnić i nastavio:

Bez saučešća

- Ubica nije ni pokušao da mi izjavi saučešće. On nema trunke kajanja u sebi. Pokušavao je da se izvuče kao da se ništa nije dogodilo, kao da mi je ubio kućnog ljubimca, a ne dete. To je čovek koji na svet gleda kao da je s druge planete i kao da može da radi šta god hoće. Nije delovao čak ni potreseno zbog toga što se nalazi tu gde se nalazi i ponašao se kao da zaista ništa nije uradio. Ali meni ništa ne vredi sada, jer ja nemam mog sina. Potresen sam i tužan.

Podsetimo, Neđeljko Đurović je kobnog 27. januara, rano ujutru, u Ulici Dimitrija Tucovića nasmrt izbo Miloša Mileusnića ispred njegove zgrade. Žrtvu je nasumično izabrao, i to nakon noći provedene na internetu, gledajući društvene mreže.

Živeo u besmislu

- Nakon hapšenja Đurović je priznao zločin i navodno rekao da je to uradio iz sopstvenog besmisla. Pošto je prethodno celu noć gledao Fejsbuk i Instagram, shvatio je da je nezadovoljan svojim životom. Zato je uzeo nož i krenuo u šetnju po gradu. Slučajno je naleteo na Mileusnića i napao ga s leđa - podseća sagovornik.

Psihopata Ljudski život mu ništa ne znači

Žrtvin otac kaže „da se vidi da je Đurović psihopata“. - Vidi se da mu ljudski život ništa ne znači. Iako se izjasnio da nije kriv, kriv je samo tako. Njegovi roditelji nisu bili u Palati pravde i bolje što ih nisam video i da mi ne prilaze, jer je on njihov proizvod - rekao je on.

Optuženi Nisam kriv

Iako je odmah posle hapšenja Đurović priznao zločin, kasnije je negirao krivicu. Krivicu je negirao i juče na početku suđenja. - Nisam kriv - rekao je Đurović pred sudijom. Njemu preti 40 godina robije jer je optužen za teško ubistvo na podmukao način. - Očekujem da će biti osuđen na maksimalnu kaznu. Ne mogu u Srbiji tek tako da se ubijaju ljudi - rekao je otac žrtve.

foto: Kurir

Ne propustite

DANAS POKLON U KURIRU! NOVI STARS: Dara Bubamara završila u zatvoru zbog pornića

Ekskluzivno:

Ona je robijaški san! Dara Bubamara završila u zatvoru zbog pornića.

Željko Šašić za Stars: Posle Cece i Dragane, želim JK!

Ana Nikolić više neće da rađa zbog pakla s kilogramima.

Kurir Stars otkriva gde je Stefan Petrušić: Pobednik „Zvezda Granda“ iz 2011. godine radi kao advokat.

Paparaco fotke - Slađana Tomašević ima novog dečka: voditeljka „Beogradske hronike“ zaljubljena.

Plus transformacija Rade Manojlović: Osmeh od nekoliko hiljada evra!

foto: Kurir

Čitajte KURIR!

Kurir.rs/ Jelena Ivić Foto: Privatna Arhiva, Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja