AO: Đoković brzometno do trećeg kola

Novak Đoković plasirao se u treće kolo Australijan opena pobedom nad Japancem Tacumom Itom sa 6:1, 6:4, 6:2 za nešto više od sat i po vremena igre.
Srpski teniser je napravio novi korak ka odbrani titule na Australijan openu, ujedno ostvarivši 901. pobedu na ATP Turu.
 
Đoković će u trećem kolu u petak igrati protiv Japanca, Jošihite Nišioke.
 
Nišioka je u prvom kolu pobedio Lasla Đera, u drugom Britanca Dena Evansa, a sa Novakom je igrao nedavno, na Dejvis kupu u Madridu, kada je izgubio sa 2:0.
 
Nešto ranije Nina Stojanović izgubila je na samom startu od Ruskinje Anastasije Pavljučenkove rezultatom 2:0 (1:6, 5:7).
 
Inače, trećeg dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije, mečeve će igrati još četvoro srpskih tenisera.
 
Filip Krajinović i Švajcarac Rodžer Federer ugraju meč drugog kola, koji će najverovatnije početi oko 11 časova. 
 
Dušan Lajović i domaći teniser Mark Polmans igraće meč drugog kola. 
 
Miomir Kecmanović i Norvežanin Kasper Rud igraće u prvom kolu dubla protiv osmih nosilaca južnoafričko-austrijskog para Ravena Klasena i Olivera Maraha. Taj meč je poslednji na programu terena broj 11.
 
U prvom kolu dubla igra i Laslo Đere zajedno sa Italijanom Markom Čekinatom. Njihovi protivnici biće hrvatsko-holandski par peti nosioci Nikola Mektić i Vesli Kolhof. Meč je poslednji na programu terena broj 14.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.