“Znam je čitav život. Zajedno smo odrasle. Da li je istina to što mi kažete?”: Drugarica ubijene Marine u suzama, komšiluk u šoku, ne veruju da ju je žandarm razneo bombom

Novosti Online/ Š. M.

21. 01. 2020. u 18:00

U Novoj Pazovi ispred porodične kuće Marine Petković muk i neverica

“Знам је читав живот. Заједно смо одрасле. Да ли је истина то што ми кажете?”: Другарица убијене Марине у сузама, комшилук у шоку, не верују да ју је жандарм разнео бомбом

Kuća ubijene Marine Petković Foto I. Marinković

ISPRED porodične kuće Marine Petkov, koju je zajedno sa sobom ručnom bombom razneo pripadnik Žandarmerije Pavle Rakonjac, u Novoj Pazovi vladao je muk i neverica zbog njene tragične pogibije.

Kako za "Novosti" kažu komšije nesrećne devojke iz Ribareve ulice, ona je bila mirna i dobra devojka.

- U šoku zbog vesti da je Marina nastradala. Ne možemo da verujemo da se ovo desilo. Njena porodica je poštena i vredna, a ona je radila kao vaspitačica. Prema svima se ophodila sa poštovanjem - neutešno pričaju komšije.

Devojka koju smo zatekli u blizini porodične kuće nesrećne devojke nije znala da joj je drugarica preminula.

- Pa ja Marinu znam čitav život. Zajedno smo odrasle i provele detinjstvo. Da li je istina to što mi kažete? - u suzama je pitala. - Ovo je strašno šta se desilo. U velikom sam šoku. Zajedno smo delile i dobro i zlo. Do juče smo bile zajedno, a sada je više nema.

Kako smo saznali, Marina je u porodičnoj kući živela sa ocem i majkom. Ima i brata, koji je živeo u centru Nove Pazove, ali se ponovo vratio u Ribarevu ulicu. Ove godine je, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da se oženi dugogodišnjom devojkom.

Podsećamo, tela Pavla i Marine nađena su u utorak jutro u 9:30 u kolima na putu između Batajnice i Stare Pazove. Pripadnik žandarmerije je, kako saznajemo od policije, aktivirao ručnu bombu dok je bio u automobilu “opel vektra” sa Marinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Paja iz Gaja

23.01.2020. 09:35

@Sapcanin - Kada bi vi svi znali, šta sve te fine devojke znaju da rade!

TonySoprano

21.01.2020. 18:18

Sve si ti znala, verovatno je i savetovala, zato je nažalost i doživela takvu sudbinu kao i mnoge devojke danas jer se igraju muškim osećanjima

Zoran

21.01.2020. 18:18

Nazalost jos jedan slucaj.mislim da muskarci smatraju svoinom zenu . nazalost sve se resi tragicno.ubi sebe a druge

.nikako ne ide

21.01.2020. 20:05

Nema srece na tudjoj nesreci.Pouka i za muskarce a i za devojke.Sta je trazila sa ozenjenim,a on sto nije pomislio kako bi bilo da njegovu sestru ili cerku zavodi ozenjen covek.

Ne lupajte

21.01.2020. 21:26

Ljudi, kakvi su vam to komentari? Dvoje mladih ljudi, ovo je tragedija. Pustite da odu u miru. Ko je kriv, i zasto, odneli su sa sobom... Pocivajte u miru...