Supernova poručila Junajted grupi: Odgovorite na poziv i pošaljite ponudu

Kablovski operater Supernova reagovao je novim saopštenjem na tvrdnje Junajted grupe u vezi sa prekidom saradnje i emitovanja televizijskih kanala.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 21.01.2020.

16:33

Supernova poručila Junajted grupi: Odgovorite na poziv i pošaljite ponudu
Foto: Depositphotos/REDPIXEL

Supernova u saopštenju ističe da je Junajted grupa tokom pregovora pismenim putem dobila ponudu za saradnju sa Telekomom Srbija, o čemu je javnost informisana.

Navode da će obavestiti javnost i kada stigne odgovor u vidu ponude i predloga ugovora za emitovanje svih kanala uključujući Sport klub, Nove S, Nove Sport i N1.

"Podsećamo takođe da su kablovski operatori u okviru brenda Supernova prihvatili ponudu za ugovor vredan 20.000.000 evra, ali nisu mogli da prihvate stavke koje predstavljaju grubo kršenje zakona i deljenje teritorije i korisnika", kaže se u saopštenju.

U saopštenju Supernova poziva Junajted grupu da konačno pošalje ponudu za svih 19 kanala (Sport klub, Nova S, Nova Sport, N1).

Prethodno je Junajted grupa saopštila danas da joj Supernova uporno nudi, kako su to nazvali, "nepostojeću saradnju", jer nijedan ugovor sa njima, kako tvrde, ne bi bio legalan.

Kao argumentaciju za tu tvrdnju, Junajted grupa navodi da Supernova nije registrovana kao pravno lice, već samo kao žig. Istovremeno, oni pozivaju Telekom Srbija, za kojeg navode da "podmeće" Supernovu kao pregovarača, da pristupe "legalnim pregovorima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: