Oduševljeni Dejan Stanković: ''Onu reč ne smem ni da pomenem!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.01.2020.
20:15
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Presrećan je novi šef struke Crvene zvezde posle današnjeg uspešnog debija na klupi srpskog šampiona.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Danas je Crvena zvezda imala prvu proveru od početka zimskih priprema, rival crveno-belima na kiparskom Pafosu bila je ekipa Arisa iz Limasola, a šampion Srbije je ovaj meč dobio sa 2:0.

Bio je ovo debi Dejana Stankovića od dolaska na mesto šefa stručnog štaba Crvene zvezde, pa je posebno zanimljivo čuti njegove utiske posle meča.

Delovao je oduševljeno onim što je video na terenu.

''Odradili smo stvarno neverovatan posao ovde na Kipru, jedne odlične pripreme i drago mi je što smo svi bili na broju. A, zna se šta to znači za jednog trenera, 'onu reč' ne smem ni da pomenem.

Želeo bih da pohvalim sve momke, da im se zahvalim na radu, na poštenju, zalaganju, stvarno su zlatni. Preponosan sam na njih, za samo 10 dana ušli su mi neverovatno pod kožu i želim im svu sreću ovog sveta'', izjavio je Stanković, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Zvezda je bila bolja čitavim tokom meča, pobedu su joj svojim golovima doneli Gavrić i Mateo Garsija, ali Stanković nije želeo da izdvaja pojedince.

''Neću da pričam o pojedincima, neću ni o ovoj utakmici koja je u principu bila nagrada jer nije bila u planu a došla je kao plus za fenomenalan rad. Odigrali su momci dva puta 45 minuta lepo, korektno, ima tu da se radi na detaljima, bilo je dobrih stvari.

Hteo bih da se izvinim Jugu Stanojevu što nije igrao, ali hteo sam da pružim šansu strarijima. Biće prilike za njega. Čestitam svima slavu Svetog Jovana koja je i moja slava. Mi nastavljamo sa radom'', poručio je Stanković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 21.01.2020
12:28

Deki nema zime bice ce prilika za sve igrace da se pokazu.

avatar
Александар_НС
Tuesday, 21.01.2020
04:59

Са срећом момци!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 20.01.2020
21:56

"Hteo bih da se izvinim Jugu Stanojevu što nije igrao, ali hteo sam da pružim šansu strarijima." Tako je Deki, samo iskusno :D

avatar
Consigliere 1927
Monday, 20.01.2020
22:58
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 21.01.2020
12:29

Zamisli kad bi ti pratio vas jugoslovenski fudbalski klub partizan koliko pratis nasu Zvezdu ljepi. Ne, ja ne verujem da ti mozes to da zamislis jer ocigledno je da je tvoja mrznja prema Zvezdi mnogo jaca od ljubavi prema partizanu ljepi.