Otišao iz Partizana, ali je na rastanku imao šta da poruči!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.01.2020.
17:19
Izvor: Sportske.net

Juče je napustio redove crno-belih, ali emocije nisu nestale.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Donedavno se mnogo očekivalo od mladog levog beka Partizana Zlatana Šehovića, verovalo se da je on budućnost kluba iz Humske i da će tek pokazati šta ume, ali kod aktuelnog šefa struke Sava Miloševića nije uspeo da se izbori za pravu priliku, pa je odlazak ove zime i bio očekivan.

Prihvatio je ponudu izraelskog Makabija iz Netanje, gde je juče i zvanično predstavljen, a potom je uputio poruku svojim sada već bivšim saigračima iz Partizana, uz jednu veliku želju.

''U Partizan sam došao sa 10 godina i pored svoje, ovaj klub smatram svojom drugom  istinskom  porodicom.

Veoma mi je teško što sam morao da odem, ali to je život i put svakog sportiste i fudbalera. Zahvaljujem se mojim saigračima koji su me uvek podržavali, savetovali i gledali kao sebi ravnog!

Hvala navijačima na punoj podršci od prvog dana i debija u crno-belom dresu. Vreme u Partizanu je najlepši period mog života do sada! Momci, puno sreće i u borbu za duplu krunu'', poručio je Šehović.
-
View this post on Instagram

Sada već bivši igrač Partizana @zlatansehovic_17 potpisao je ugovor sa ekipom Maccabi  Netanya FC  iz Netanje. Levi bek crno-belih se oprostio ovim rečima: 'U Partizan sam došao sa 10. godina i pored svoje ovaj klub  smatram svojom drugom  istinskom  porodicom. Veoma mi je teško što sam morao da odem, ali to je život i put svakog sportiste i fudbalera. Zahvaljujem se mojim saigračima koji su me uvek podržavali, savetovali i gledali kao sebi ravnog!.Hvala navijačima na punoj podršci od prvog dana i debija u crno-belom dresu. Vreme u Partizanu je najlepši period mog života do sada! Momci, puno sreće i u borbu za duplu krunu! Zlatan Šehović  #fkpartizan #fkpartizanbeograd

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Tuesday, 21.01.2020
11:50

Meni je žao što je ovaj dečko otišao pre vremena.
Mislim da nije dobio pravu priliku, al sve je to samo nažalos posao.
Sve najbolje

avatar
magister
Tuesday, 21.01.2020
01:59

Ovaj Savin potez je za mene veliko razočaranje.

avatar
Osijek 51
Monday, 20.01.2020
20:54

Bravo momce, znamo da si veliki partizanovac, bices i veliki igrac, ovaj neuspjeh shvati kao predah do uspjeha...