20. januar  2020. 17.19  | Izvor: RTV

Još devet ležećih policajaca u Vrdniku i Irigu

IRIG -

Opština Irig će sredstva, koje je dobila na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i Saobraćaj iskoristiti za nabavku devet ležećih policajaca u Vrdniku i Irigu, kao i za popravku brzinskih displeja na ulasku u Irig, iz smera Rume i Novog Sada.

video icon

Pored novca koje je Pokrajina obezbedila, opština je za te namene izdvojila 400 hiljada dinara.

saobracaj

Broj komentara: 2

Stevan  22. 01. 2020. | 10:12
Postovani hvala na informacijama iz naseg mesta Iriga ali bih vam uputiosledece pitanje: da li ste ikada posetili domacinstva ispred kojih su postavljeni "lezeci policajci" posebno na glavnoj ulici gde dnevno preko istih predje vise hiljada vozila. Samo stanovnici i sami objekti znaju sta im se danonocno desava. Za sve ove godine vise puta smo se obracali lokalnoj samoupravi za nastale probleme ali niko ni da nas cuje. Zato vas molim ako ste u mogucnosti da informisete gradjane i o negativnim posledicama regulisanja saobracaja na ovaj nacin. Pozdrav!
David i GOLI JATI III  22. 01. 2020. | 17:41
... OBAVEZNO - KRUZNI TOK - ili Lezeci Policajci Na Putu Indjija ( Raskrsnica Cortanovci + Krusedolski Manastiri ) Novi Sad - Takodje Smanjiti Brzinu Na 40 km - Zbog Slepova - Duple Linije Pri Ulazu Raskrsnice Kod Restorana " ZAVICAJ "