Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.01.2020.

14:22

Partizanovi golmani u teretani; Stevanović: Ovde sam "King" VIDEO

Fudbaleri Partizana odradili su jutarnji trening u teretani, među kojima i četvorica golmana.

Izvor: MS

Autor: MS

Partizanovi golmani u teretani; Stevanović: Ovde sam
Foto: FK Partizan

Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović i Đorđe Vukanić objasnili su koliko im teško pada rad u teretani.

Kapiten "crno-belih" Stojković naglasio je koliko je važno unaprediti muskulaturu i raditi na prevenciji od povreda.

"Prirodno je da radimo u teretani, nema šta da volimo ili ne. To je obaveza kako bismo održavali telo, posebno što imamo puno padova. Prevashodno na pripremama, jer se radi za nijansu više nego što je uobičajeno. Trebalo bi nadoknaditi sve padove i bolove što dobijamo na tvrdom terenu, to je preventiva za svakog golmana", rekao je Stojković u razgovoru za klupski kanal, precizirajući da jača leđa i donji trbuh.

Oni su trenirali pod nadzorom člana stručnog štaba, profesora Marka Stojanovića.

"Ja sam "King" što se tiče trbušnjaka i vežbi stabilizacije. Profa (Stojanović) je u punoj meri uspeo i više nego da me oznoji, jedva pričam, ali imam način da mu vratim (smeh prim. aut)", poručio je Stevanović.

Sa njima rade i mladi čuvari mreže Popović i Vukanić.

"Volim da radim u teretani dosta stvari. Najteže mi pada vežba "nabačaj", a najviše volim da radim čučnjeve i gornji deo poput tricepsa, bicepsa i "benča, sve za lep izgled", rekao je Popović, na čije reči se nadovezao njegov kolega.

"Teže je dosta, ali trudimo se i dajemo maksimum. Izdržavamo sve. Nemam omiljenu vežbu, svaka je teška na svoj način", zaključio je Vukanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve