Najnovije vesti
Vesti Hronika
(VIDEO) LAŽNE ZNAČKE, ORUŽJE I DROGA Snimak spektakularnog hapšenja bande koju je u Španiji predvodio Stefan Milojević

(VIDEO) LAŽNE ZNAČKE, ORUŽJE I DROGA Snimak spektakularnog hapšenja bande koju je u Španiji predvodio Stefan Milojević

Oružje, garderoba sa oznakama kriminalne grupe, velika količina novca, ali i lažne policijske značke i uniforme, samo su deo plena koji je policija pronašla prilikom hapšenja 16 članova moto-bande Junajted tribjuns nomads iz Španije, na čijem čelu je bio Stefan Milojević.

Stefan Milojević, hapšenje, kombo Foto: Društvene mreže, Policia nacional m. interior / RAS Srbija
Stefan Milojević, hapšenje, kombo

Španska policija upala je gotovo istovremeno na više lokacija na kojima su boravili članovi zloglasne bande koja se na Majorci, ali i u drugim španskim gradovima, bavila prodajom droge i podvođenjem.

Kod uhapšenih je pronađena je i veća količina marihuane, a otkrivena je i jedna laboratorija za uzgoj.

Milojević je uhapšen kao vođa bande koja je radila u Madridu, Barseloni, Đironi, Taragoni, Valensiji i na Tenerifama, a policija je nekoliko proteklih godina pratila kako je banda regularno bila registrovana kao moto-grupa, radila ilegelane poslove sa drogom i prostitucijom.

Pročitajte još

Pripadnici bande radili su kao obezbeđenje u raznim hotelima i klubovima širom Španije i na taj način su svoje narkotike plasirali na narko-tržište. Međutim, njihov pakleni plan pao je u vodu kada su španski specijalci upali u njihovo gnezdo na Majorci.

Stefan Milojević
Foto: Tviter / screenshot
Stefan Milojević

Inače, kako smo ranije pisali, Stefan Milojević je bivši fudbaler koji je u međuvremenu postao i MMA borac. Posebno je interesantno da je bratanac Vladana Miloevića, a i njegov otac Goran poznat je na sportskoj sceni kao nekadašnj Zvezdin igrač.