Sablasne slike iz Atine jutro posle likvidacije škaljaraca: Rupe od metaka u staklu, nigde žive duše (FOTO/VIDEO)

Novosti Online

20. 01. 2020. u 10:56

Jedini koji su prisutni ispred kafane su novinari koji prave reportaže o ubistvu

Сабласне слике из Атине јутро после ликвидације шкаљараца: Рупе од метака у стаклу, нигде живе душе (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Z.Šimunec

Dan posle ubistva škaljaraca Stevana Stamatovića i Igora Dedovića u Atini, kafana „Voskopula“ ispred koje se likvidacija desila je pusta. Na staklima ovog ugostiteljskog objekta mogu se videti rupe od metaka.


Jedini koji su prisutni ispred kafane su novinari koji prave reportaže o ubistvu koje je odjeknulo u medijima iz Grčke, Srbije i Crne Gore.


Podsetimo, Stamatović i Dedović su likvidirani u nedelju oko 19.00 časova ispred kafane gde su bili sa porodicama. Pucnjavi su prisustvovala i deca.



Napad je izvršen za 30 sekundi. Počinioci krivičnog dela su brzo napustili mesto zločina i za sada im se gubi svaki trag.


Ubijeni škaljarci su bili u bekstvu.


Foto: Z.Šimunec


Foto: Z.Šimunec


Foto: Z.Šimunec


Foto: Z.Šimunec


Foto: Z.Šimunec



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

neregistrovan

20.01.2020. 11:29

Eto Grci su ih shvatili kao Srbe,i treba Dacic da im objasni da je to bagra iz crne gore sa kojom i mi imamo problema a ne da nas anatemisu.Tako se cutalo devedesetih pa smo ispali zamalo genocidan narod jer nije bilo nikoga da pojasni pravo stanje stvari.

hristina

20.01.2020. 12:45

@neregistrovan - SVI grcki mediji danas izvestavaju da je rec o Crnogorcima, mafijasima za kojima je raspisana Interpolova poternica. Jedan od ove dvojice je ostao na mestu mrtav, drugi je izdahnuo u bolnici. Jedna od dve zene je povredjena, a devojcica(6) I decak (9) su u soku i o njima brinu psiholozi.(ant1news.gr)

Srbija

20.01.2020. 12:03

Srbija treba pod hitno izvrsiti reviziju drzavljansta jer crnogorci zloupotrebljavaju srpski pasos i nanose veliku stetu Srbiji