Maskirani fantomkama sekirom iskasapili mladića na Novom naselju

Dvojica muškaraca u fantomkama jutros su oko 10 časova sekirom napala M.R. (26) u Ulici Momčila Tapavice i nanela mu višestruke teške povrede, saznaje 021.rs.
Maskirani fantomkama sekirom iskasapili mladića na Novom naselju
Foto: 021.rs
U novosadskoj Hitnoj pomoći su za 021.rs. rekli da su dobili poziv u 10:10 časova i da je njihova ekipa na licu mesta zatekla mladića kako krvari.
 
Utvrđeno je da ima višestruke teške povrede hladnim oružjem u predelu lumbalne kičme, glave, butine i kuka. On je u svesnom stanju prevezen na reanimaciju Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.
 
U Kliničkom centru Vojvodine je za 021.rs. potvrđeno da su oko 10:30 časova primili M.R. (26) sa politraumatskim povredama i otvorenim prelomom leve potkolenice. 
 
Kako 021 saznaje u policiji, u toku je potraga za napadačima.
  • Prpa Goran

    24.01.2020 10:11
    Da podsetim
    Pre par godina u Sremskim Karlovcima je "nasekiran" jedan keramicar, o tome vise ni slova bas kao sto ni o ovom vec sutra niko nista nece napisati... A da su maskirani banditi napredovali svaka cast. Onog keramicara su nasekirala trojica a ovog dvojica, usavrsili se nema sta!!
  • Sara malau

    21.01.2020 16:17
    Sta cemo onda
    Kako sta cemo. Niista i mi smo otisli u Nemacku pa ako imamo posla dovoljno zasto nebi i kod nas drugi narodi dosli - Nemci se nisu pitali sta cemo mi nego su srecñi biöi da su dobili radmnu snagu - Tako i mi treba da budémo srecni Dobro mam dosll u nasu zemlju - bice nam drago da se radna mesjta popune...Dobro nam dosli:))





  • Branislav

    21.01.2020 11:24
    @Detelinarac 21.01.2020 • 08:31
    Detelinara detelinarcima
    U gradu od oko 350-400 hiljada ljudi desi se tuča a vi odmah bežite iz zemlje hahahahaha.."


    Napad sekirom vi zovete tucom ?
    I nije jedna tuca nego na desetine , a sta cemo sa ubistvima , podmetanjima bombi u automobile , sacekusama ?
    I nisu samo tuce u pitanju vec i kriminal , mafija , korupcija , huliganizam , smanjenje penzija , plata , nezaposlenost , ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika