Na Banovom brdu ranjen sin jednog od braće Bambalić, “žestokih momaka” iz devedesetih, poznatih po druženju sa Kneletom i Kristijanom

NovostiOnline

19. 01. 2020. u 12:40

U sinoćnoj pucnjavi na Banovom Bradu ranjen je Vanja Č. (22), sin Predraga Asanovića, poznatijeg kao Peđa Bambalić

На Бановом брду рањен син једног од браће Бамбалић, “жестоких момака” из деведесетих, познатих по дружењу са Кнелетом и Кристијаном

Ilustracija / Foto N. Skenderija

U sinoćnoj pucnjavi na Banovom Bradu ranjen je Vanja Č. (22), sin Predraga Asanovića, poznatijeg kao Peđa Bambalić.

Predrag i njegov brat blizanac Nenad Asanović, u javnosti su poznati kao braća Bambalić, licencirani su menadžeri FIFA od Fudbalskog saveza Srbije.

Mediji su ranije pisali da su se devedesetih družili s Kristijanom Golubovićem i Aleksandrom Kneževićem Kneletom, ali su im se putevi razišli, te su se braća posvetila legalnom biznisu.

Zastupali su nekoliko poznatih fudbalera, uglavnom igrače Crvene zvezde i Čukaričkog.

Inače, poslednji put u javnosti se o njima pričalo 2015. godine kada je Nenad ranjen u Ulici kneza Višeslava. Takođe, Nenad Asanović je 2006. godine ranjen u njihovom kafiću "Bambino" na Banovom brdu, dok je sedeo sa fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Trajkovićem.

Podsetimo, Vanja Č. i Luka J. (23) teško su ranjeni u pucnjavi u Ulici Pere Todorovića, a na njih je zasad nepoznati napadač ispalio više hitaca a potom pobegao. Policija je ubrzo našla i zapaljen automobil marke "ford" prekoputa Topčiderskog groblja na samoj krivini u šumi.

Potraga za napadačima je u toku, a lekari se bore za život Vanje Č.

ODBIJA SARADNjU SA POLICIJOM

Obojica ranjenih mladića od ranije su poznati policiji i više puta su privođeni. Vanja Č. čak šest puta.

On je teško ranjen i ne može da govori, dok drugi mladić odbija saradnju sa policijom.



(Kurir.rs/NovostiOnline)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

zoran

19.01.2020. 17:25

pa na ovog cesce pucaju no na batu zianovica svojevremeno u filmovima ....sigurno neki mnogo posten decak..... kad tuzilastvo ne resava resava ulica .... idemo to samo s ekokajte dileri seme vam se zatrlo sve do jednom !!!!

Nisam odavde

19.01.2020. 17:39

Pitanje, (svestan sam da moj komentar nije human) Ali ukoliko odbija saradnju sa policijom, da li postoji mogucnost da lekari odbiju saradnju i brigu o njemu. Ovakvo njihovo ponasanje ukazuje da oni potencijalno ne ucestvuju u placanju taksi i zdravstvenih osiguranja. Zasto bi oni dobijali prioritet u lecenju na racun osoba koje su redovno uplacivali te dodatke?