Bastoni (desno) protiv Đenove
Bastoni (desno) protiv Đenove

Inter odbio Barsinu ponudu za Bastonija

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.01.20. | 10:32

Interesuje se i Mančester Siti

Nekima je potrebna decenija da se predstave fudbalskoj planeti, nekima ni šest meseci. Pa je tako 20-godišnji Interov štoper Alesandro Bastoni jutros tema i u katalonskom Mundo Deportivu, koji tvrdi da je Barselona već poslala konkretnu ponudu za mladog defantivca, ali da su je u Milanu kategorički odbili.

Istina, ne navodi se koliko je Barsa bila spremna da plati, ali sigurno nije malo, jer su i Nerazuri leta 2017. za Bastonija platili Atalanti čak 31.000.000 evra! Tada se pisalo da će suma biti trostruko manja, uz neke bonuse, ali su kasniji finansijski izveštaji milanskog kluba otkrili pravu cenu.

Izabrane vesti

Dugo je ipak Bastoni čekao da debituje u Interu, prvo je ostavljen da sakuplja minute u Bergamu, pa je bio na kaljenju u Parmi, ali ove jeseni je konačno dobio šansu i malo je reći da ju je oberučke zgrabio. Odlilčan je bio u manje-više svakoj od 10 utakmica koje je odigrao, pa je u poslednjih nekoliko mečeva odmenio i rovitog Dijega Godina u startnih 11 i to više nego korektno.

Otud Barselona, pa i Mančester Siti, koji je navodno Interu u zamenu za supertalentovanog štopera nudio i Žoaoa Kansela. I tada je Inter odrečno odgovorio, jer u Bastoniju vidi stub odbrane za narednu deceniju.

A čim ga žele i Barsa i Siti razumljivo je i što ga na “Đuzepe Meaci“ toliko cene.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara