ZVEZDA DOGOVORILA VEZISTU: Sanogo uskoro u Beogradu!
Foto: EPA/ANTHONY ANEX

samo još potpis

ZVEZDA DOGOVORILA VEZISTU: Sanogo uskoro u Beogradu!

Fudbal -

Vezista sa Obale Slonovače prelomio gde želi da nastavi karijeru.

Još samo potpis deli Sekua Sanogoa od dresa Crvene zvezde! Vezista koji trenutno nastupa na pozajmici za Al Itihad, dolazi u Beograd sa svojim menadžerom Đanlukom Di Domenikom kako bi utanačio detalje oko prelaska u redove srpskog šampiona, piše Kalčomerkato.

Crveno-beli su na taj način ugasili požar na najbitnijem mestu u timu, koju je označio šef struke Dejan Stanković, a to je dovođenje fizički i tehnički dominantnog veznog igrača.

Sanogo (30) je svoj kvalitet dokazao u Jang Bojsu. U Bernu je igrao pet godina, a blistao je u mečevima Lige šampiona, nakon čega se za njegove usluge interesovala i Roma. Ipak, Sanogo je odlučio da karijeru nastavi u Al Itihadu, taj transfer je bio težak 7.000.000 evra. U Saudijskoj Arabiji je imao obezbeđenu godišnju zaradu od 2,5 miliona evra neto, ali se to ipak nije ispostavilo najboljim potezom u njegovoj karijeri, pošto je promenom trenera Sanogo ostao bez mesta u timu.

foto: EPA/ALESSANDRO DELLA VALLE

Sanogo je dugo vodio pravnu bitku sa čelnicima iz Al Itihada, zbog čega nije mogao da potpiše ugovor sa Tunom, ekipom koja je želela da ga dovede. Ipak, čim dolazi u Beograd i da je dogovorena pozajmica, spor je očigledno okončan.

Zanimljivo je da je ovaj igrač takođe bio velika želja Partizana ali je bio skup crno-belima.

Sanogo je do sada za Al Itihad upisao 19 mečeva u svim takmičenjima i dao jedan gol, uz dve asistencije.

Liverpul - Man. Junajted

Neprijatno je navijačima Mančester Junajteda da gledaju tabelu Premijer lige - Liverpul ima čak 27 bodova više, a Đavoli danas (17.30) gostuju upravo najvećem rivalu koji je u istorijskoj formi. Kec na Enfildu je 1,40, što dovoljno govori koliko je Liverpul bolji, a dvojka plaća čak 8,50! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Mančester Junajted.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track