Poluvreme - Partizan rastura, šta navijači sad misle o Mekaduu? (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.01.2020.
19:49
Izvor: Sportske.net

Kakva silina Partizana!

BETAPHOTO/ABA liga/PARTIZAN/Dragana Stjepanović
BETAPHOTO/ABA liga/PARTIZAN/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Ekipa Partizana je danas igrala bez Gordića i Redinga, ali je uspela da stigne do prednosti nakon prvih 20 minuta igre. Imali su crno-beli i veliku prednost, ali su je olako ispustili, da bi ponovo imali sjajnu završnicu. Na poluvremenu je 21:36.

Janković je bio taj koji je nosio Partizan u prvim minutima igre, ali je na drugoj strani Đorđević parirao na najbolji mogući način, pa je bilo 4:4. Od tog trenutka, samo jedan tim na terenu, a to je Partizan koji do kraja deonice pravi seriju od 14:2 koja se produžila i u drugoj četvrtini na 19:2 za ogromnih tada 23:6.

Mozli, Volden, Tomas, pa i Mekadu početkom druge deonice... Svi su punili koš FMP-a, u kom je jedini raspoložen večeras bio Stefan Đorđević.

Imao je Partizan svoje crne minute tokom druge četvrtine, i to dosta.

Jeremić je pogodio trojku, uz faul Zagorca, da bi i Radovanović nakon njega proigrao, a Partizan nije mogao da stigne do koša. Očas posla FMP stiže na -3 nakon trojke. Četiri minuta crno-beli nisu stigli do koša, a onda je Volden pogodio bacanja, što je probudilo i Mozlija koji je zakucao nakon toga.

Kada je trojku pogodio Birčević sve je bilo lakše u ekipi Partizana pred odlaska na odmor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke