Vesti

0

Operater Supernova u vlasništvu Telekoma od danas ne emituje N1 i druge kanale United Media

Autor: JU

Izvor: Beta

Operater Supernova u vlasništvu Telekoma od danas ne emituje N1 i druge kanale United Media

Izvor: Foto: pixabay

Kako se navodi, operateru Supernova je još 31. decembra istekao pravni osnov za emitovanje kanala N1, Sport Klub, Pikaboo, Vavoom, Cinemanija, Lov i Ribolov i Grand.

"Sa žaljenjem obaveštavamo građane da i pored naše želje da se programi United Medie i dalje nalaze u ponudi Supernove, nismo uspeli da postignemo dogovor sa Telekomom. Rukovodstvu kompanije ponuđeni su gotovo isti tržišni uslovi koji su važili i ranije, ali nažalost, do nastavka saradnje nije došlo", saopštila je United Media a prenela televizija N1.

Iz te kompanije su izrazili uverenje da "i dalje postoji mogućnost da se pronađe rešenje, zbog interesa korisnika i da se nastavi višegodišnja saradnja koja je postojala sa operaterima Radijus Vektor i Kopernikus, koji su u međuvremenu postali mreža Supernova".

Prethodno je i operater Pošta NET u državnom vlasništvu prestao da emituje kanale United Medie jer po navodima te kompanije, "nije bio zainteresovan za nastavak saradnje".

Od početka decembra prošle godine, oko 300.000 domaćinstava u Srbiji koja koriste usluge operatera Pošta NET i Supernova, ne mogu da prate programe u vlasništvu kompanije United Media.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR