Novi život Nemanje Mihajlovića

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.01.20. | 20:19

Sada u Poljskoj

Herenven je delovao kao logičan izbor za mladog i ofanzivnog fudbalera, ali holandska avantura nije se dobro završila po Nemanju Mihajlovića. Nekadašnji fudbaler Rada i Partizana izgubio je dragocene godine u Erediviziji i sada konačno pronašao izlaz. Od danas, 23-godišnji fudbaler je i zvanično igrač Arke iz Gdinje.

Ugovor je potpisan do leta 2021. uz opciju da se produži do 2022. ako obe strane bude zadovoljne, a u konkurenciji ipak slabijoj od holandske nema razloga da Mihajlović (na slici u društvu menadžera Bojana Ostojića) ne pokaže koliko u stvari zna fudbala.

Izabrane vesti

Pride, u Poljskoj će imati i pravu podršku, jer je Arku pre otprilike dva i po meseca preuzeo Aleksandar Aca Rogić, koji Mihajlovića poznaje još iz omladinskih dana na Banjici tako da nema sumnje da zna koliko može od njega i da dobije.

Arka je pod Rogićevim vođstvom vezala nekoliko dobrih rezultata, u poslednjih šest kola upisala je više pobeda nego u prvih 14 i odmakla se od dna tabele, pa je cilj za jesenji deo sezone da se lagano sačuva prvoligaški status, a možda čak izbori i mesto u plej-ofu. Za narednu sezonu ambicije su mnogo više, a ako i Mihajlović zaigra kako ume nije to ni tako nerealno.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara