Dolijao DEBELI MUFTIJA: Monstruma odgovornog za zverstva u Iraku JEDVA UTOVARILI u prikolicu (FOTO)

Tanjug

17. 01. 2020. u 15:07

Na fotografiji njegovog hapšenja vidi se kako jedva pokretnog muftiju stavljaju u zadnji deo kamiona

Долијао ДЕБЕЛИ МУФТИЈА: Монструма одговорног за зверства у Ираку ЈЕДВА УТОВАРИЛИ у приколицу (ФОТО)

Foto: Twitter @Imamofpeace

Član terorističke organizacije Islamska država Abu Abdul Bari uhapšen je u Mosulu i ništa ne bi bilo posebno zanimljivo da on ne spada u verovatno najteže teroriste sveta pošto je težak više od 250 kilograma.

Pročitajte još: Islamska država preuzela odgovornost za eksploziju u džamiji

Abu Abdul Bari poznat i kao Šifa al-Nima je toliko težak da su iračke specijalne snage sigurnosti u pritvor morale da ga prevedu u tovarnom prostoru pik-apa.

Kako navode irački mediji, on je istaknuti član IS koji je u na vrhunca moći terorističke organizacije propovedao likvidiranje obrazovanih ljudi i islamskih naučnika koji se nisu slagali sa filozofijom IS.

On je takođe optužen za bombaški napad na jednu džamiju.

- Oduševljen sam što je u Mosulu uhapšen „Džaba Hat” Islamske države. Odgovoran je za ubistva muškaraca, žena i dece. Ta je životinja silovala i ubijala - napisao je na Tviteru Britanac koji se borio protiv ISIS-a u Siriji, navodi Dejli Mejl.

Mnogi se na druđtvenim mrežama pitaju kako je moguće da je uopšte uspeo da se krije toliko dugo nakon pada paradržave koja je sejala smrt, a bilo je predloga da on bnude pogubljen, s obzirom da je u Iraku još na snazi smrtna kazna.

— Imam of Peace (@Imamofpeace) January 17, 2020

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (19)

Рашо

17.01.2020. 15:50

Силовати није могао јер је очигледно непокретан!

Немања

17.01.2020. 17:07

Разумем да је издавао фатве за убиства, пресуђивао итд, али да је он сам убијао, још и силовао - како? Не верујем да је са лакоћом могао и до тоалета да оде

5C

17.01.2020. 17:38

"написао је на Твитеру Британац који се борио против ИСИС-а у Сирији, наводи Дејли Мејл."...znaci gola istina sve sta su srocili!?

Gile

17.01.2020. 18:40

Kako se izflekao i umastio od prasetine i alkohola sram ga bilo.Nikad ovaj delija nije postio a za halal sertifikat nije ni čuo a kamoli poštovao.

Amadeus Mocart

18.01.2020. 21:59

@Buca - Buca,to nije čovek nego zver.A sudeći po nadimku ,branis ga jer si i sama debela.Ali ovo je ISIS a ti si MISIS :)