Fleš iz Humske: Matić blizu Partizana, Napoli bi Sadika

M.BLAŽIĆ

17. 01. 2020. u 16:33

Bojan Matić iz Vojvodine na korak od dolaska u Partizan. Umar Sadik na meti mnogih klubova

Флеш из Хумске: Матић близу Партизана, Наполи би Садика

Bojan Matić (levo) na meču protiv Čukaričkog foto: N.Paraušić

OD IZVEŠTAČA "NOVOSTI": BELEK

NEMA još novih imena u Partizanu ove zime, klub je napustio samo golman Filip Kljajić, ali će se taj "skor" izvesno promeniti u narednih nekoliko dana.

Kada je reč o odlascima iz Partizana, lako bi moglo da se dogodi da prvi koji će spakovati kofere budu oni čija prodaja nije bila projektovana za ovu zimu, a to su Umar Sadik za koga je sada zainteresovan i Napoli (navodno je spreman da plati 12 miliona evra) i Filip Stevanović.

Interesovanje Nice, odnosno kluba iz Katara, sa sedam nula, bi uskoro moglo da se pretvori u konkretan posao ili više njih koji bi klubu iz Humske značajno olakšao poslovanje.

Pored pomenute dvojice u žiži je ovih dana bio Aleksandar Šćekić za koga je stigla konkretna ponuda iz Alavesa, "teška" oko milion evra. U Partizanu nisu mnogo razmišljali i zahvalili su se Špancima, jer za visokog Crnogorca još nije obezbeđena adekvatna zamena.

Drugi "smer" u prelaznom roku bi trebalo da otvori iskusni napadač Bojan Matić iz Vojvodine, čije se ime povezivalo sa crno-belima i u prethodnim prelaznim rokovima. Pregovori na relaciji klub-klub su ušli u završnu fazu i narednih dana bi trebalo očekivati konačnu realizaciju ovog posla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

ABD

18.01.2020. 11:28

E svasta ce ljudi izmisliti. Cuj 12 miliona za Sadika, pa dajte molim vas...