Krstović: Sanjam prvi gol za Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.01.20. | 15:33

“Očekivanja su velika”, poručio mladi Crnogorac

Došao je letos kao zalog za budućnost, ali zbog oštre konkurencije u vidu Boaćija, Tomanea i Pavkova, mladi Nikola Krstović je tek na kašičicu dobijao šansu. Mladi Crnogorac je u prvenstvu odigrao svega 109 minuta i nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

Velika očekivanja su pred Krsotvićem, a i on je svestan da je vreme za korak više u karijeri.
“Očekivanja su velika. Želim da postignem prvi gol u crveno-belom dresu. Nije bitno da li će to biti u prvenstvu ili u kupu, samo da se mreža zatrese. Jedva čekam da ga proslavim jer će to biti ispunjenje mog sna. Takođe, u šampionatu želimo da povećamo bodovnu razliku i pokažemo da smo najbolji, a to važi i za kup. Cilj je dupla kruna i ka tome težimo, a to ova ekipa po kvalitetu zaslužuje. Mi smo jedna velika porodica koja tako i funkcioniše i moram reći da je rezultat celog tima na prvom mestu”, poručio je Krstović.

Izabrane vesti

Imao je šta da kaže i o novom treneru Dejanu Stankoviću.
“Utisci su fenomenalni. Kada pogledamo gde je on igrao i sa kakvim stručnjacima je radio to dovoljno govori o njegovim kvalitetima. Osvojio je Ligu šampiona i brojne titule, što je ogromna stvar. Stekao je veliko iskustvo i on to želi da nam, iz dana u dan, prenese i verujem da će ovo biti jedan lep ciklus sa njim. Takođe, mislim da ćemo postaviti još veće ciljeve koje ćemo i ostvariti”.

Krstović pored sebe ima trojicu iskusnih napadača od kojih kupi znanje. Verovatno očekuje da će se prodati Boaći ili Pavkov kako bi dobio više prostora za igru.
“Oni su odlični fudbaleri, golgeteri i imaju uskustvo iza sebe. Najviše saveta dobijam od Pavkova, sa njim baš volim da pričam, ali tu su i Boaći i Tomane koji mi daju podršku. Oni manje pričaju naš jezik, međutim uvek su tu da kažu šta misle i šta treba da popravim. Pavkov mi pomaže na skoro svakom treningu, cenim to što je uz mene, zna koliko želim da postignem prvi gol i da svaki trening, utakmicu odradim na najvišem nivou. Pored Pavkova, tu su i saveti od Borjana, Jovičića, Gobeljića, Milunovića, kao i pomoćnog trenera Milijaša. Svi su uz mene, veruju mi, a na meni je da to poverenje opravdam i vremenom postajem bolji".


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara