15 pernatih jakni koje će vas ugrijati, ali i podići svaki styling

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 17.01.2020.

0

Pernata jakna, s obzirom na nadolazaće hladnoće, komad je koji morate imati u svom ormaru, stoga donosimo 15 modnih prijedloga

Iako početkom nove godine svi nekako misli okrećemo prema proljeću, zima će zasigurno biti još duga i oštra. Prave nas hladnoće tek očekuju, stoga je topla jakna komad koji vam je jednostavno neophodan. A da biste i ove zime bili u trendu, pomoći će vam naši modni prijedlozi - donosimo vam 15 najboljih modela pernatih jakni.

Što se trendova tiče, jakne bi ove, kao i proteklih godina, trebale biti predimenzionirane, što je ujedno i veoma praktično - i najširi kardigan ili džemper stat će ispod njih. Važno je biti odjeven slojevito, a takve vam jakne to definitivno omogućuju. Osim toga, uz jakne s visokim ovratnikom i kapuljačom nećete morati brinuti o šeširu i šalu, što je također jedna njihova prednost.

Zbog svega ovoga prikupili smo top 15 jakni koje zadovoljavaju sve modne  kriterije i sigurno vam neće dopustiti da se smrznete ove zime. One vas čekaju u galeriji fotografija!


VIŠE O TEMAMApernate jakneZaraAnswearMangoReservedBrave SoulStradivariusAtelier No5Wrangler




Povezano