PRETRES U BEOGRADU I PANČEVU: Pronađen arsenal oružja u stanu
Foto: MUP Srbije

MUP

PRETRES U BEOGRADU I PANČEVU: Pronađen arsenal oružja u stanu

Crna Hronika -

Policija je prilikom pretresa njegove kuće u Pančevu i poslovnih prostorija koje je koristio u Beogradu pronašla i zaplenila mašinu za punjenje municije, oružje, ali i veliku količinu metaka

M. K. (35) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je u kući u Pančevu i u poslovnom prostoru u Beogradu imao arsenal oružja.

Policija je prilikom pretresa njegove kuće u Pančevu i poslovnih prostorija koje je koristio u Beogradu pronašla i zaplenila mašinu za punjenje municije, oružje, ali i veliku količinu metaka.

- Pripadnici službe za borbu protiv organizovanog kriminala, pored mešine za punjenje, pronašli su poluautomatsku i lovačku puška, pištolj, kao i 6.853 metka različitog kalibra. Zaplenjena je i veća količina baruta, zrna, čaura i inicijalnih kapisli - navode u MUP.

Osumnjičenom da je izvršio nedozvoljenu proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija nakon hapšenja određeno je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

(Kurir.rs / J. R. / Foto:Mup Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track