Partizan u Trentu traži brejk

Košarkaši Partizana gostuju kod ekipe Trenta u Italiji, u meču drugog kola Grupe E druge faze Evrokupa. Susret počinje u 19 sati.

Crno-beli u meč ulaze posle velike i ubedljive povede nad Virtusom u prvom kolu (99:81), ali i posle dramatične pobede nad Cedevita Olimpijom u regionalnoj ligi (trojka Jaramaza u poslednjoj sekundi).

No, ekipu Andree Trinkijerija ne očekuje nimalo lak zadatak, pošto je Trento već godinama neugodan rival, koji igra atipičnu košarku.

Okosnicu tima čine poznati igrači, pre svega Alesandro Đentile i američki plej Aron Kraft, a tu je i vrlo nezgodni Davide Paskolo.

U prvom kolu druge faze italijanski tim je tesno poražen od Darušafake - 73:69. 

"Što se tiče utakmice u Trentu, ako uspeo da dobijemo tamo, krećemo sa 2-0. Mislim da će se trijumf protiv Virtusa vrednovati još više ako uspemo da završimo pobedom u Trentu. Prve dve ekipe protiv kojih igramo u Evrokupu imaju izrazite igrače na koje treba da se obrati posebnu pažnja. Đentile ima poene u rukama, veliki je bek. Imamo i mi momke koji mogu da pariraju. Jedan igrač ne čini jednu ekipu, ali je svakako za respekt. Na svom terenu će gledati pruže najbiolju partiju i da dobiju utakmicu. Spremićemo se da ih onemogućimo u njihovim zamislima", poručio je kapiten Partizana Novica Veličković pred put na "čizmu".

Susret počinje u 19 časova, uz tekstualni komentar na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво