Nova vest
Košarka

Utorak, 14.01.2020.

17:20

"Partizan je napravljen da osvoji Evrokup"

Trener Trenta Lele Molin podelio je mnogo komplimenata na račun Partizana uoči duela dva tima.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crno-beli gostuju u Italiji u sredu od 19 časova, u drugom kolu Top 16 faze Evrokupa.

Partizan je u prvom kolu ubedljivo savladao jednog od favorita za osvajanje takmičenja, italijanskog velikana Virtus iz Bolonje (99:81).

Pročitajte još Koga ćete gledati večeras – Zvezdu ili Partizan?

"Igramo protiv velikog evropskog kluba, koji ima najveće ambicije u ovom takmičenju i za nas će ovo biti sjajna prilika da pokažemo koliko smo napredovali. Partizan ima odličan sastav napravljen da dođe do samog kraja i osvoji Evrokup i trenera koji je stekao zavidnu reputaciju u evropskim okvirima. Partizan ima pobednički identitet, vidi se Trinkijerijev potpis i to je najlepši kompliment koji mogu da im dam", rekao je trener Trenta Lele Molin.

Virtus je samleven u Areni, a večeras (19.00) Partizan gostuje Trentom i pobedom bi stigao vrlo blizu plasmana u četvrtfinale Evrokupa. S obzirom na formu crno-belih, oni su favoriti u Italiji s kvotom 1,55 na dvojku, a kec je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Trento - Partizan.

Trento je u prvom kolu Top 16 runde izgubio od turske Darušafake 73:69 na gostovanju u Istanbulu.

Italijanski klub je u prvoj fazi imao učinak 5-5 u grupi sa ekipama Galatasaraja, Budućnosti, Oldenburga, Gdinje i Unikahe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve