Bili Ajliš peva naslovnu pesmu za novi film o Džejmsu Bondu

Američka pevačica Bili Ajliš pevaće naslovnu pesmu za novi film o Džejmsu Bondu, objavljeno je na vebsajtu 007.

Kultura

Izvor: B92, Beta

Sreda, 15.01.2020.

13:10

Bili Ajliš peva naslovnu pesmu za novi film o Džejmsu Bondu
Foto: Getty/Frazer Harrison

Pevačica (18) napisala je muziku i tekst sa svojim bratom i uobičajenim saradnikom Fineasom, i biće najmlađi umetnik koji je izveo naslovnu numeru za jedan film iz Džejms Bond franšize.

Kompanija EON Prodakšns koja je producent za filmove o Bondu je uvek pridavala poseban značaj za originalne tematske pesme i trudila se da angažuje umetnike u skladu sa svojim vremenom.

Tako su svoj glas za te filmove dali, između ostalih, Madona, Adel, Sem Smit, Ališa Kiz, i Džek Vajt sa različitim uspehom. Među najcenjenijim su "Live and Let Die" Pola Makartnija i Vingsa, "Skyfall " Adel i "Goldfinger" Širli Basi.

Film o Džejmsu Bondu "No time to die" izlazi 2. aprila u Velikoj Britaniji, 8. aprila u Francuskoj i 10. aprila u SAD. Ulogu Džejmsa Bonda ponovo i poslednji put igra Danijel Krejg, dok misterioznog neprijatelja glumi Rami Malek, dobitnik Oskara 2019. za film "Boemska rapsodija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: