Najnovije vesti
Kultura Vesti
Posle Adel, Tine Tarner, Duran Duran, Bili Ajliš napisala pesmu za film o Bondu

Posle Adel, Tine Tarner, Duran Duran, Bili Ajliš napisala pesmu za film o Bondu

Bili Ajliš će izvoditi naslovnu pesmu za 25. film o Džejmsu Bondu "Nije vreme za umiranje", potvrdili su producenti popularne franšize.

Nije vreme za umiranje
Nije vreme za umiranje

Talentovana i popularna osamnaestogodišnja pevačica Bili Ajliš, novinovana za prestižnu muzičku nagradu Gremi, zajedno sa svojim starijim bratom Fineasom, napisala je naslovnu pesmu za film o Bondu i tako je postala najmlađi umetnik koji je napisao i izvodio naslovnu numeru filmova o voljenom agentu 007.

- Lud je osećaj biti deo svega ovoga - istakla je mlada pevačica.

Bili Ajliš
Foto: youtube
Bili Ajliš

- Biti u prilici da napišeš naslovnu pesmu za film koji je deo tako legendarnog serijala, velika je čast. Ovo je najkul franšiza koja je ikada postojala. Još uvek sam u šoku.

Njen brat Fineas je dodao:

- Celog života sam maštao da napišem pesmu za film o Bondu. Veoma smo srećni na prilici da imamo udela u ovako legendarnoj franšizi.

U filmu “Nije vreme za umiranje" Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Novi filmo Bondu u domaće bioskope stiže 2. aprila a veruje se da će ovo biti poslednji put da u ulozi tajnog agenta 007 gledamo Danijela Krejga.