Najnovije vesti
Zabava
VEZA SVE OZBILJNIJA Nakon što ju je Petar upoznao sa porodicom, Milica se odlučila na VELIKI KORAK, njeni su ga već zavoleli

VEZA SVE OZBILJNIJA Nakon što ju je Petar upoznao sa porodicom, Milica se odlučila na VELIKI KORAK, njeni su ga već zavoleli

Petar je nedavno upoznao Milicu sa svojom familijom u Crnoj Gori, a sada je red da pevačica upozna Petra sa svojom porodicom, što će se desiti u skorijoj budućnosti, saznaje “Blic”.

Petar Strugar i Milica Todorović Foto: Instagram
Petar Strugar i Milica Todorović
Milica Todorović
Foto: Nemanja Dedović / RAS Srbija
Milica Todorović

Emotivna veza Milice Todorović i Petra Strugara je sve ozbiljnija. Osim što su nerazdvojni i često provode vreme sa svojim prijateljima, rešili su da nakon Miličnog upoznavanja sa Petrovom porodicom u Crnoj Gori otputuju u Kruševac kako bi članovi njene porodice upoznali Petra.

- Milica nikad nije bila srećnija. Osim što joj je poslednja pesma postala hit i ima nastupe više nego ikada, rešila je stambeno pitanje, te će uskoro kupiti svoj stan, a i na ljubavnom planu joj cvetaju ruže. Već tri meseca zabavlja sa se Petrom Strugarom, koji ju je mnogo usrećio. Toliko prijaju jedno drugome da su bukvalno nerazdvojni. Petar non-stop provodi vreme kod nje, a Milica kod njega, a osim toga idu stalno na ručkove i večere sa svojim prijateljima. Pored toga stalno se dopisuju i čuju, baš su zaljubljeni. Petru odgovara što Milica živi u naselju gde se nalazi teretana u kojoj vežba, te kad god ide u teretanu obavezno svrati i kod nje. Takođe, oboje gaje veliku ljubav prema konjima, te vrlo često provode vreme na ergeli gde Petar i Milica zajedno jašu konje, a ti prizori su veoma romantični, tvrde oni koji ih tamo viđaju - otkriva za “Blic” anonimni izvor blizak poznatom paru.

Pročitajte još

Kao i svaki par, Milica i Petar planiraju zajednička romantična putovanja, a neće izostati ni put u Kruševac.

- Milica je nedavno boravila sa Petrom u Crnoj Gori, a tom prilikom je Petar Milicu upoznao sa članovima svoje porodice, koji su šarmantnu pevačicu lepo prihvatili i podržali ih da vezu krunišu brakom, ukoliko se na to odluče. Sledeći korak je upoznavanje Petra sa Miličinom porodicom, a to će se zasigurno desiti jer planiraju da uskoro odu zajedno u Miličin rodni grad Kruševac. Milica stalno njenima priča o Petru, oni su ga već zavoleli, te ne sumnjam da će ga prihvatiti lepo i nakon što provedu sa njim vreme uživo - dodaje naš sagovornik.

Milica Todorović i Petar Strugar zajedno provode Božić
Foto: Instagram / Instagram
Milica Todorović i Petar Strugar zajedno provode Božić

Podsećamo, Milica i Petar su mesecima krili da su u emotivnoj vezi, ali rešili su da se više ne kriju. Jedno drugom ostavljaju ljubavne poruke putem društvenih mreža, a fotografije su ih odale da su nedavno zajedno boravili u Budvi, gde su provodili romantične trenutke na plaži.

Pročitajte još

Petar je pravi džentlmen, Milicu obasipa poklonima

Glumac Petar Strugar tretira Milicu kao princezu, te joj ispunjava razne želje, a vrlo često je i iznenađuje romantičnim poklonima, saznaje “Blic”.

- Kada god može kupi joj neku sitnicu, a Milica, kao svaka žena, na te sitnice pada. Nedavno je dobila predivan buket cveća od Petra, a tim poklonom se pohvalila na društvenoj mreži Instagram. Pevačica je presrećna što ima takvog džentlmena kao emotivnog partnera - navodi izvor “Blica”.