Direktorka: Slučaj smo odmah prijavili policiji, osumnjičeni D.S. zvao devojčice u Mek:

NovostiOnline/B.B.

14. 01. 2020. u 16:33

Pregledan snimak i obaveštena policija. Kako nezvanično saznajemo, policija je danas privela D.S. (44), za koga se sumnja da je prišao devojčicama

Директорка: Случај смо одмах пријавили полицији, осумњичени Д.С. звао девојчице у Мек:

Foto D. Milovanović

Zvao devojčice na ručak u "Mek": Nepoznati muškarac ušetao u Osnovnu školu "Ujedinjene nacije"

NEPOZNATI muškarac ušao je, u ponedeljak posle podneva, u OŠ "Ujedinjene nacije" na Ceraku i pozvao devojčice koje su sedele na klupama da ih vodi u "Mek". One, na sreću, nisu prihvatile poziv, a roditeljima su ispričale šta se desilo. Kako nezvanično saznajemo, policija je danas privela D.S. (44), za koga se sumnja da je prišao devojčicama.

Prema rečima direktorke Vesne Radovanović Penevski, sve se dešavlo u trenutku kada je u holu škole bilo mnogo roditelja, koji su došli po decu posle završetka prepodnevne smene. Među njima je bio i stranac, koji se obratio učenicama četvrtog razreda.

- To lice se ničim nije izdvajalo od ostalih, da bi neko posumnjao u njega i odmah reagovao - priča Radovanović Penevski. - On je prišao devojčicama, pozvao ih da ih vodi u restoran brze hrane, što su one odbile, ustale i otišle. On se zadržao u školi još desetak minuta i izašao. Deca nam nisu ništa prijavila, već su ispričale roditeljima, kada su stigle kući. Oni su došli u školu, pogledali smo snimak i devojčice su prepoznale muškarca. Odmah smo slučaj prijavili policiji, gde su nam rekli da pretpostavljaju o kome je reč i školskoj upravi. Na sreću, sve se dobro završilo.

Kada su roditelji učenica saznali šta se desilo, putem vajber grupe obavestili su i ostale. Na slici sa snimka vidi se muškarac, kome je jedna noga u gipsu, kako ulazi u školu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije