Rajković spušta loptu: Razumem Kozmija, Rusija je mogućnost, procenjujem nekoliko opcija

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.01.20. | 15:53

Još uvek traje neizvesnost oko budućnosti iskusnog štopera, koji nije želeo da daje preveliku važnost izjavama temperamentnog stratega

Srpski defanzivac Slobodan Rajković kaže da razume novog trenera Palerma Sersea Kozmija, koji je poručio da suz on i njegov klub imali sreće što nije došao u klub, jer bi samo štetio ekipi i dodaje da je za trenera najbolje da dovede igrača za kojeg je ubeđen da je pravi izbor.

Rajković je bio velika želja prethodnog trenera Masima Oda, ali je on nedavno smenjem, pa je tu verovatno i došlo do ključnog razmimoilaženja između dve strane.
"Nisam hteo da potpišem jer Peruđa ne zaslužuje potpis neodlučnog igrača. Žao mi je zbog direktora Goretija i predsednika antopadrea, koji su mi bili od velike pomoći. Sa Kozmijem sam se video deset minuta, ali razumem njegove izjave. Za njega je bolje da dovede igrača u čiji je izbor ubeđen", poručio je Rajković za Tuto Merkato.

Izabrane vesti

Poruka iz Peruđe: Sreća naša pa Slobodan Rajković nije došao

Usledilo je pitanje o odlasku u Rusiju?
"To je mogućnost, procenjujem nekoliko opcije", dodao je srpski fudbaler.

Podsećamo, opcija dolaska u Partizan je takođe jedna od otvorenih opcija za Rajkovića. Kako se može čuti, između crno-belih i iskusnog štopera postoji raskorak od 200.000 evra u plati, odnosno Parni valjak je prvobitno nudio 300.000, dok je iskusni štoper tražio 500.000 evra. Slobodan Rajković je bez kluba od letos, kada se rastao sa Palermom. Imao je poziv Partizana, sa kojim je trenirao poslednjih meseci, ali je već dva puta odbio da potpiše ugovor.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara