Inter kupuje Eriksena parama od igrača koji je odigrao 32 minuta u Seriji A?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.01.20. | 15:54

Kakav bi to posao bio...

Đenova ne želi da čeka kraj zimskog prelaznog roka, kada bi trebalo da se aktivira otkupna klauzula za Andreu Pinamontija (20), mladog napadača Intera, već želi da što pre isplati Nerazure.

Podsećamo, Inter je letos dogovorio šestomesečnu pozajmicu sa Đenovljanima, ali uz obavezan otkup 31. januara. Po tom sporazumu klub iz Milana inkasiraće 18.000.000 evra. 

Izabrane vesti

Italijanska šampa piše da je razlog što Đenova želi odmah da isplati Inter preprodaja ovog momka. Pretpostavka je da su čelni ljudi sa Marasija dobili dobru ponudu za igrača, pa ne žele da propuste šansu, zbog čega ubrzavaju posao s Interom. 

S druge strane, ni Milanezima ne bi loše došao ovakav rasplet, pošto se danima piše kako traže način da još ovog januara kupe Kristijana Eriksena iz Totenhema. Dancu, podsetimo, ugovor ističe kroz šest meseci i očekuje se da bi Žoze Murinjo mogao da ga pusti za 20.000.000 evra.

Inter bi tako gotovo isplatio veliku zvezdu prodajući igrača koji je u plavo-crnom, u Seriji A, odigrao svega 32 minuta. I to pre dve godine...

Nije loš posao, zar ne?

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara