14. januar  2020. 15.44  | Izvor: Tanjug

Priveden muškarac koji je prilazio devojčicama u školi

BEOGRAD -

Muškarac koji je u O.Š. "Ujedinjene nacije" u beogradskom naselju Cerak prišao grupi devojčica i pitao ih da ih vodi u restoran, priveden je danas u policiju, piše "Blic".

Kako prenosi portal, njegov identitet za sada nije saopšten, ali se očekuje da će se tokom dana oglasiti i policija i tužilaštvo.

Naime, juče se pojavila poruka u medijima, koja je bila poslata u roditeljskoj viber grupi, da je nepoznati muškarac ušetao u tu beogradsku osnovnu školu, prišao mladoj grupi devojčica i pitao ih da ih vodi u restoran.

"Četiri devojčice četvrtog razreda sedele su na drvenim klupama u školi, koje podsećaju na tribine, prišao im je neki čovek i pitao ih prvo kako se zovu, a onda i da li hoće da ih vodi u popularni restoran brze hrane. Rekao im je i ako neće danas, onda ce doći sutra da ih ponovo pita", tvrdi jedan roditelj čije dete ide u tu školu.

Roditelji su odmah, kako se navodi dalje, došli u školu čim su im deca javila šta je bilo, direktorka je premotala snimak i videli su čoveka koji nosi gips na nozi i ima zelenu jaknu.

Škola je dalje preuzela mere.

Kako se navodi, pokušao je da uđe kroz kuhinju, što mu nisu dali, pa je došao na glavni ulaz, gde su đaci pokušali da ga legitimišu, ali on to nije dozvolio.

Sve se, kažu u viber poruci, dogodilo pre 12 časova, kada, kako tvrde, nije bilo obezbeđenja u školi.

Direktorka škole se povodom tog slučaja još nije oglasila.