Peruničić ponosan

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.01.20. | 23:46

Srbija sa nula bodova ide kući

Tri poraza, nula bodova i ekspresan povratak kući. Selektor Srbije Nenad Peruničić, koji je pre Evropskog prvenstva izjavljivao da ova ekipa može u drugi krug, ali i dalje od toga, sada kaže da je – ponosan na ekipu.

Ne samo da reprezentacija Srbije nije bila blizu drugog kruga, nego protiv Belorusije i večeras Hrvatske nije bila blizu ni boda...
Mislim da smo pokazali srce, karakter. Danas smo pre svega igrali zbog nas. Ovo nije prvi put da na strani pokazujemo i srce i veliku borbu. Ova ekipa sigurno nije kućna varijanta. Gde god da ode, želi da igra i da se nadmeće puna srca. Ponosan sam na njih. Znam da im je teško i ovakva situacija uz veliku želju nije dovoljna da se ode dalje. Drago mi je da smo protiv ovakvog protivnika prikazali najbolju utakmicu“, ocenio je Peruničić.

Izabrane vesti

On je objasnio i razloge za pad u igri u drugom poluvremenu protiv Hrvatske, koji je koštao Srbiju boljeg rezultata (21:24).
Jako je teško 60 minuta igrati protiv ekipe koja je ovog kvaliteta i koja ide na medalju. Ako se previše trošite, pogotovo u odbrani da biste stvorili šansu, a onda dopustite previše izgubljenih lopti, protiv takvog igrača kao što je Duvnjak, koji je uvlačio konstantno u sredinu, onda ne možete da pobedite na kraju. Menjao sam leve bekove i pravili su istu grešku“, rekao je Peruničić.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara