Novo saopštenje Budućnosti, a sve zbog ''zlonamernih insinuacija''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.01.2020.
19:31
Izvor: Sportske.net, kkbuducnost.me

Novi povod za obraćanje javnosti podgoričkog kluba.

kkbuducnost.me
kkbuducnost.me

Povezane vesti

Budućnost je u tek završenom 15. kolu ABA lige prepustila prvo mesto beogradskom Partizanu, zahvaljujući trijumfu crno-belih nad Cedevita Olimpijom i porazu Podgoričana od Krke u Novom Mestu (73-72).

Posle bolnog poraza u pomenutom meču, počele su sve glasnije spekulacije da bi Budućnost mogla ovih dana da promeni trenera.

Kao naslednik Petra Mijovića pominjao se i doskorašnji trener Primorske Jurica Golemac, ali u podgoričkom klubu sve to demantuju.

Zbog toga su se oglasili i zvaničnim saopštenjem, uz tvrdnju da su priče o odlasku Mijovića samo ''zlonamerne insinuacije''.

U nastavku prenosimo u celini današnje saopštenje KK Budućnost Voli.

''U svetlu zlonamernih insinuacija, medijskih plasiranja koje stvaraju pogrešnu sliku o odnosima u našem klubu, ovom prilikom ističemo da trener Petar Mijović ima punu podršku uprave Budućnost Volija.

Klub se suočava sa rezultatskom krizom, a ambijent dodatno otežavaju tekstovi kojim se negativno utiče na međusobne odnose i godinama brižljivo građeno poverenje i međusobno uvažavanje. Iz tog razloga, smatramo da će naše obraćanje i podrška koju nedvosmisleno izražavamo treneru Mijoviću otkloniti sve sumnje i sprečiti dalje plasiranje neistina.

Budućnost Voli funkcioniše na transparentan način, čuvajući osećaj pripadnosti i zajedništva u svom timu i stručnom štabu i  neće se baviti daljim polemikama. Naš fokus je usmeren na adekvatnu  pripremu u susret narednim  utakmicama  i što bolju igru u daljem toku sezone''
, navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke