Ponuda odbijena, Askoli za Ninkovića traži 5.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.01.20. | 15:43

A Bari je nudio 1.700.000

Saga oko Nikole Ninkovića traje, a izgleda da se i bliži kraju sa konačnim odgovorom - da će ovaj vezista nastaviti karijeru u Askoliju.

Pre nekoliko dana se pominjalo da bi Nikola Ninković mogao da završi u Bariju, tako što će ga Napoli kupiti od Askolija pa posle proslediti klubu koji je takođe u vlasništvu Aurelija de Laurentisa.

Izabrane vesti

Do pregovora je i došlo. Ali, kako sada otkriva gazda Askolija Masimo Pulčineli, veliki je raskorak između ponude i onoga što se traži.
"Odbili smo ponudu Barija. Pokušavam da vidimo šta je najbolje rešenje za Askoli, ali i za samog Nikolu. Najverovatnije će ostati sa nama na kraju. Odbili smo ponudu Barija jer mislimo da je neprihvatljiva. Ninković je velika dodatna vrednost za naš tim. Ako moramo da ga pustimo uradićemo to iz veliku nadoknadu, ili će ostati sa nama na duže staze. Mi ga procenjujemo na 5.000.000 evra. Bari nam je ponudio 1.700.000 evra", rekao je Pulčineli.

Dakle, razlika između ponuđenog i željenog novca nije mala, tako da je ovo verovatno i kraj pregovora. A možda je i samo način Askolija da izvuče veću cenu za svog igrača, to se nikada ne zna.

Ninković je ove sezone na 15 prvenstvenih utakmica postigao četiri gola i zabeležio čak šest asistencija, što je odmah skenulo pažnju da je reč o igraču koji je iznad ranga takmičenja u kom se nalazi njegov Askoli.

Pored interesovanja Barija, Ninković je ove zime privukao pažnju i nemačke Herte i Al-Vasla iz Dubaija, tako da videćemo da li će se oni ponudom približiti toj cifri od 5.000.000 evra.

Bari je definitivno bio najviše zagrejan za Ninkovića, ali za sada od toga nema ništa. Videćemo hoće li Askoli dobiti željeni novac, ili će Ninković ostati u dresu ovog italijanskog kluba.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara