Dabl-dabl Jokića protiv Klipersa za drugo mesto Zapada!

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Los Anđeles Kliperse posle još jedne odlične partije Nikole Jokića.

Izvor: LN

Ponedeljak, 13.01.2020.

08:04

Dabl-dabl Jokića protiv Klipersa za drugo mesto Zapada!
AP Photo/Jack Dempsey

Denver je odbranio domaći teren rezultatom 114:104 i prestigao Kliperse na tabeli, te zauzeo drugo mesto Zapada.

Jokić je bio još jednom najefikasniji u svojoj ekipi sa 20 poena (6/14), a uz to je dodao 15 skokova, šest asistencija i jednu ukradenu, uz dve izgubljene lopte.

Denver je potpunu kontrolu nad utakmicom preuzeo krajem druge četvrtine i otišao na poluvreme sa 66:52, a svoju prednost uvećao i na +20 tokom treće deonice.

Klipersi su dali sve od sebe da se vrate u meč, smanjili i na 106:100 na nekoliko minuta do kraja, ali šanse za preokret nije bilo.

Pored Jokića, koji je imao pet faulova, istakao se i Džamal marej sa 19 poena. Geri Heris je dodao 15, Majkl Porter 13, a Monte Moris 12 poena.

Na drugoj strani odličan je bio Kavaj Lenard sa 30 poena, dok su Lu Vilijams i Montrez Herel dodali 26, odnosno 25 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: