Epilog tuče policajke i prodavačice na pijaci: Jedna završila na Urgentnom, druga u stanici policije (VIDEO)

Novosti Online

12. 01. 2020. u 14:14

Policajka koja je dobila udarac danas na Vidikovačkoj pijaci završila je u Urgentnom centru, a prodavačica koja je udarila odvedena je u stanicu policije u Rakovici

Епилог туче полицајке и продавачице на пијаци: Једна завршила на Ургентном, друга у станици полиције (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Twitter

Policajkakoja je dobila udarac danas na Vidikovačkoj pijaci završila je u Urgentnom centru. Policija je u međuvremenu pronašla prodavačicu s kojom je policajka došla u sukob i ona je odvedena u stanicu policije u Rakovici.


Sukob se dogodio oko 11.20 časova. Na snimku se čuje da se govori da prodavačica treba da ostane tu dok ne stigne policija, ali ona želi da ode govoreći da mora da ide kući, ge je "čekaju mala deca".


Prodavačica je pokušavala da stvari koje je prodavala ubaci u kofer, ali su neke ispale, a ona se iznervirala zbog toga, opsovala i krenula ka milicajki.


Potom je zamahnula ka milicajki i udarila je po licu. Ona je uspela da ostane na nogama, ali sekund kasnije, kao da je izgubila ravnotežu i pala na beton. Ostala je da leži s licem okrenutim nadole.



Ulična prodavačica je potom pobegla ostavivši kofer.




— Vladimir Savic PZBS (@vladimir_pzbs) January 12, 2020

Izvor: telegraf.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (50)

Mileva

12.01.2020. 14:35

Verovatno je muka naterala da po zimi prodaje neke drangulije da prezivi. Ako je tako, mogu da razumem krstak fitilj, u suprotnom nema opravdanja.

Ruten

12.01.2020. 15:32

Žena je branila dostojanstvo. Sigurno ni ona ne ide u nedelju na nula stepeni da stoji na betonu i prodaje krpe zato što je besna, nego da prehrani decu. Podrška za ženu sa koferom!

Vladan

13.01.2020. 03:48

@Ruten - Niti se branila,niti je bila dostojanstvena.Daleko od toga.Pogledaj u rečniku srpskog jezika šta znači dostojanstveno.Sramota.

Ivana

12.01.2020. 21:49

Podrska prodavacici. Sram te bilo i ti si neka majka. Trebalo bi i ti umesto bezobrazluka da prodajes na minusu. A ne da se izivljavas na ljudima koji nemaju drugi izvor prihoda. Daj otkaz u komunalnoj polciji pa na ulicu da prodajes na minusu pa da vidis kako je!!!

Petko

12.01.2020. 21:54

Vidi li ko da je ova policajka prva pokušala i udarila ovu ženu,i da je namerno pala i leži na asfaltu...

mrki

13.01.2020. 09:41

@Petko - Prva je pokusala da je fizicki napadne i udari a kad je dobila sta je trazila onda se isfolirala da je pala i nemoze ustati.

Miodrag

12.01.2020. 22:46

Prodavačica je naprail veliku grešku. Kazna za ovo što je učinila je od jedne do dvanaest godina zatvora. Plus nanošenje telesnih povreda. Taj kufer sa robom je sad mnogo skup plus što će joj deca dolaziti u Požarevac da je vide.

Goran

13.01.2020. 06:09

@Miodrag - Na žalost tako je. Ona kao jedinka niti može niti će da uradi nešto u ovom trulom sistemu. Dok ceo narod ne krene njenim stopama neće biti ništa. Sad će u zatvor da trune i niko neće da pita za nju. Biće aktuelna par dana na internetu i posle zdravo. Deca će ko zna gde da završe, njima je najgore

babaroga

13.01.2020. 08:19

@Miodrag - A kakva kazna za bahatu policajku? Prekoracenje ovlascenja i to se ponavlja koliko ja znam.

nbgd

13.01.2020. 09:13

@Miodrag - Jedan od retkih normalanih komentara. Ako dozvolimo da BILO KO i zbog BILO CEGA neko sluzbeno lice u vrsenju duznosti udari a da drustvo to ne osudi, treba razmisliti dokle smo stigli! Draga gospodo koja podrzavate nasilnu zenu koja NELEGALNO prodaje nesto, a likujete jer je sluzbeno lice samo radilo svoj posao - DOBRO RAZMISLITE - sutra ce biti "normalno" kada vam neko upadne u stan, prebije vas jer vi imate vise od tog nekog, i to ce biti "normalno" jer cilj opravdava sredstvo.

Xxx

12.01.2020. 22:59

Puna podrška za prosavačicu.Kao što neko reče verovatno je muka naterala da po ovoj zimi izađe da prodaje.A ova g...a od komunalne policije zaslužuju to kao i privatni izvršitelji i svi ostali koji misle da su uzmad svega.Epa niste gospodo evo vam i primera u praksi kad budete počeli tako da padate nokautirani naučićete i vi lekciju.Jer uvoj državi jedino botovima se omogućuje neko radno mesto koje je u skladu sa zakonom iako oni nisu u skladu sa spremom i pismenošću za to radno mesto.

Krba

12.01.2020. 23:41

Pravda za napaćenu ženu.. Pa nije ona tamo što joj je dosadno i pto nema pametnija posla,nego da bi sastavila kraj sa krajem

Daca

13.01.2020. 00:19

Svaka cast...neka si je vala udarila i ja bih...idi hvataj lopove kojinkradu i diluju drogu a ne zenu koja zeli da proda sta kako bi zaradilabza hljeba...Podrska za prodavacicu

naranca

13.01.2020. 00:22

Rekla je isto ''Gde su mi prnje''!!!!Ej bre ako izgubimo humanist sve smo izgubili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Despa

13.01.2020. 01:08

Nije tačno što pišete, kom. Policajca je namerno ispraznila kofer izazvala gnev ove žene...

Fifi

13.01.2020. 03:28

A niko ne obraća pažnju na ovu flintu sa plavom kapom i belom kićankom što je verovatno sve zamesila. komunalka se pretvara da bi ovoj napakovala više. U Americi ne sme da bude dodira, komunalna bi bila kriva. Dedica na početku snimka moj tip muškarca ;)

da, da, tako je...

13.01.2020. 05:12

...  niko ne zna sta se dogadjalo ali su listom stali na stranu prodavacice. Takodje simptomaticno, svi se zalazu za uredjenu drzavu i zapadne standarde, ali ako moze da to nas ne kaci. Ne znam znaju li ovi bukaci koja je kazna za napad na sluzbeno lice, recimo, u nemackoj? Znam, reci ce, pa nismo mi nemacka. Nismo i necemo biti dok podrzavamo nekaznjeno nasilje...

atosbeograd@gmail.com

13.01.2020. 07:12

Slabo ste preveli snimak. Koliko vidim komunalka je vukla prva ,a posle je malo preterala i dobila po nosu.

neca

13.01.2020. 07:47

Sirotinjo i Bogu si teska. Slika i prilika Srbije u kojoj jedna sirotinja krece da drugu. Policajka biva patosirana jednim udarcem, plus ljubi beton umesto da ustane i krene za njom. Ona nije prosla nikakvu obuku i nije za taj posao. Jadni smo svi mi sa takvom policijom.

Indijanac

13.01.2020. 08:26

Prodavacica ce da odgovara za napad na sluzbeno lice itd. Nasilje ne sme da bude opravdanje za bilo sta. Ne znam sta je prodavacica radila, voleo bi kad bi neko objasnio celokupnu situaciju zbog cega se ovo dogodilo.

Sone

13.01.2020. 13:27

@dada - Mogao je i onaj drugi da strada da je bio blize, opasan rad ruku ima ni Muhamed Ali joj nije ravan:)

Sladja

13.01.2020. 09:04

Meni je zao sto ce dobiti kaznu ogromnu ova plava, ali mi je takodje zao i policajke. Plavusa se prvo posvadjala sa zenom koja ima ljubicastu kapu i sal, nije je baljda skot prijavila, ne znam ali ne vidim poentu prijavljivanja, to mi je jako ruzno a mozda nije dobila popust ili nesto. Policajka ke radila svoj posao i cekala da dodje pojacanje dok je ova ljubicasta iza stajala i podbadala dok plavisa nije pukla na prvog ko je tu. Ne znam sta bih rekla.

Sokirana

13.01.2020. 09:20

Citam ove komentare i cudim se cudu. Ne mogu da verujem koliko vas podrzava nasilje i koliko hvalospeva procitah za ovu seljancuru sto udara u glavu zenu koja nosi naocare. Sram nek vas bude sve koji je podrzavate! Zena radi svoj posao,nema nikakva ovlascenja da primeni silu zato i pokusava da je zadrzi dok ne dodje policija. Trebala je da skine uniformu i da je nalema tu pred svima.

Aca

13.01.2020. 11:27

@Sokirana - Mislite samo radi svoj posao, kao sto su dzelati i cuvari u Ausvicu samo radili svoj posao.

stari doktor

13.01.2020. 13:07

@Sokirana - Sirotinja na sirotinju, ali dok jedna pokušava da prodajom pošteno zaradi koji dinar za sbe i porodicu, druga pokušava to isto, ali na lezilebovićki način, bez motike, kao policajka. zato i toliko podrške prodavačici, ne radi se tu ni o kakavom nedostatku empatije, već besu osiromašenog naroda na osionu vlast, ogrezlu u korupciji i lopovluku, koja pokušava da sitnu trgovinu ugura u svoj "sistem" naplate PDVa, dok im kroz ruke prolaze milijarde dinara otetih od naroda porezima, PDVom i akcizama

Will

13.01.2020. 13:29

@Sokirana - Pa zar i sami ne podržavate nasilje samim tim što ste napisali na kraju... Ne znam kako bih to nazvao.

Talaj

13.01.2020. 10:03

Toliko o narodnoj "mudrosti", muka mi je od ovih "navijanja" za prodavačicu. Sada je ona "osvetnica" za svako naše nezadovoljstvo i frustraciju. Najčešći razlog odbrane: hvatajte prvo dilere (koje?) i lopove (koje?), a pustite siroticu da se prehranjuje. Znači, povucite sve zakone o nelegalnoj trgovini, ukinite komunalnu policiju, nemate pravo da je jurite dok se svi dileri i lopovi (koji i koliko?) ne pohvataju! Bedast narod! Moji komentari ovde ionako idu u otpad pa se neću čuditi...

Slobodan

13.01.2020. 10:06

Kazu "treba spreciti nasilje nad zenama", treba slazem se, ali ovde je zena udarila zenu, a netreba privesti ovog "heroja" koji poziva na isto to nasilje kada kaze "udari je pendrekom" i sta je jos opsovao, on je "sila".

Maki

13.01.2020. 10:58

U Srbiji je sve nasilje i sve se sprovodi na silu, narod mora od neceg da zivi, ova zena sto pokusava nesto da proda sigurno nije poludela vec gleda kako da prezivi, a sad smo dosli i do toga zasto se narod snalazi. Pa mora od neceg da zivi ili bi mozda bilo bolje da uzmu usrane motke i podju po D Edinju i drugim lokacijama gde se naselila seljanija koja nam diktira kako treba da se zivi sa 200 €, podrska za zenu koja je pruzila otpor jer je prirodno da se brabis kad te napadaju!

Badzolina

13.01.2020. 11:42

Koji smo mi debilski narod (mislim na većinu komentara), prvo ovo nije policajka, već komunalna policajka, što je velika razlikа, ne podržavam ih jer se bahate, valjda zamišljaju da su policajci, a i ova plavuša, nadrljaće jer nema mozga, sad ide i roba i plus napad na službeno lice. PS komunalni policajci nemaju obuku kao policija, niti su to, za ove pametnjakoviće.

Nikola BG

13.01.2020. 11:49

Kada nepravda postane zakon, otpor je naša dužnost. Sektašica zaposlena po partijskoj liniji se iživljavala na ženi koja je samo pokušavala da pošteno zaradi za život i za svoju decu. Ovo daje nadu jer još ima onih koji će pružiti otpor nepravdi i bahatom iživljavanju sekte koja je okupirala Srbiju. Bravo !

kum

13.01.2020. 11:57

Ne podrzavate nasilje? Da se radilo o hlebu, poslu ili sta god sa kojim izdrzavate vasu porodicu, podrzavali bi jos kako, ali cim je tudja kicma u pitanju, onda ne podrzavate. Ovo je slika i prilika materijalnog kao i stanja svesti sistema u Srbiji. Narod jednostavno vise nece da cuti, nego ce se do krvi boriti za egzistenciju svojih najblizih pa i sebe.

prcko

13.01.2020. 13:28

kako ju je scepala i ne pusta je, neka je dobila samarcinu. gde im je osecaj. umesto da zenu opomene i pusti da ide neka uce sta se sme a sta ne. najlakse je sirotinju hapsiti i kazne naplacivati a tajkuni mogu da parkiraju gde iom se hoce.

Misko

13.01.2020. 17:22

Ako jd udarila vidite kako se ponasaju prema mukama i sitorinji zasto ne hapse lopove krupne i one sa drogom a jure ove muke koje po hladnoci prodaju da prezive..